כלכלת המשפחה נדלן והשקעות ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני יום אחד דירות, נכסים, ביטוחים, תקציב, תזרים מזומנים, אמצעי תשלום, קניות, חיסכון לילדים, תיווך, משכנתא, השקעות ועוד! ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה דירות, נכסים, ביטוחים, תקציב, תזרים מזומנים, אמצעי תשלום, קניות, חיסכון לילדים, תיווך, משכנתא, השקעות ועוד! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 493 תיק עבודות מובילות בקהילה - בקרוב! השקעות בצפון (חיפה, רכסים והסביבה) כדאי? קדם ‹ Forums ‹ נדלן ‹ השקעות בצפון (חיפה, רכסים והסביבה) כדאי? כלכלת המשפחה נדלן והשקעות השקעות בצפון (חיפה, רכסים והסביבה) כדאי? פורסם ע"י ברכי פילץ גרפיקה on 26/10/2022 ב8:20 pm יש לך מידע בנושא? אשמח לעזרה עזר לך? 👍 חסי יודלביץ יודלביץ הגיבה לפני 1 שנה, 11 חודשים 4 חברות · 3 תגובות 3 תגובות טליה שוורץ מנהלת קדם מובילה 26/10/2022 ב9:31 pm ברכי אני מעבירה את ההודעה שלך לפורום נדלן והשקעות, זה לא קשור לניהול עסק כעצמאי עזר לך? 👍 רותי חשבונאות ויעוץ מס חברה 13/12/2022 ב9:13 am את יכולה לפנות אלי באישי… עזר לך? 👍 חסי יודלביץ יודלביץ נדל"ן והשקעות חברה 14/12/2022 ב8:22 am אם את רוצה לשמוע על עוד אפיק של השקעות בנדל”ן, לא בצפון-חיפה-רכסים-והסביבה. אשמח להעשיר אותך במידע. יכולה לפנות אלי באישי עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו