חידוש ת.זהות שפג תוקפה

קדם Forums כלכלת המשפחה נדלן והשקעות חידוש ת.זהות שפג תוקפה

• חידוש ת.זהות שפג תוקפה

פורסם ע"י שרה בודנר  חשבונאות ויעוץ מס on 15/02/2026 ב2:58 pm

הבן שלי חייב לחדש תזהות שפג תוקפה כי הוא חייב להוציא דחוף משכנתא

יש לו ת.זהות כחולה עד היום ולא ביומטרית, הבעיה שאני לא מצליחה אפילו להכנס למערכת תורים כי זה כותב ששולח סיסמא קולית לניד ולא מגיעה סיסמא אז אשמח לדעת איך ניתן לחדש דחוףףףףףףף

האם כדאי לבא על הבקר ללישכה? מדובר על העיר בני ברק..

תודה

0548430377

שרה בודנר הגיבה לפני 1 שבוע, 5 ימים 8 חברות · 13 תגובות
  • 13 תגובות
  • חיה אלטמן

הייטק
    חברה
    15/02/2026 ב4:57 pm
    ותיקה

אם את באה בלי לקבוע תור תקחי בחשבון שרוב הסיכויים שלא יכניסו אותך, שבוע שעבר ניסיתי על הבוקר ולא נתנו לי להכנס

אבל מוזר שלא שולח סיסמא לנייד, לי זה כן שלח הודעה קולית, אולי יש שם אפשרות לבחור איך את רוצה לקבל את ההודעה?

ולגבי קביעת תורים דרך האתר- תנסי להכנס בבוקר באזור 9-10 כי בהמשך היום אין אופציה להזמין והכל תפוס

בהצלחה

• תמר פ.

הייטק
    חברה
    16/02/2026 ב8:49 am
    פעילה בקהילה

את צריכה להיכנס לקישור הזה
    https://govisit.gov.il/he/authorities/office/262?utm_source=go.gov.il&utm_medium=referral

ואז לבחור בקשה לדרכון או לתעודת זהות ביומטריים, אח"כ אמור להיפתח מסך לבחירה בין שליחת SMS להודעה קולית. אם את בוחרת הודעה קולית זה בד"כ מגיע בלי בעיות. אם בכ"ז יש בעיות תנסי לשים מספר טלפון אחר. אני עשיתי את זה לאחרונה כמה פעמים וזה תמיד שלח הודעה קולית.

• רבקה כהנוביץ Vip משכנתאות

נדל"ן והשקעות
    חברה
    16/02/2026 ב9:34 am
    חברה תורמת

כל מי שיש לו תעודה לא ביומטרית, פג התוקף ב31/01/2026 וצריך לעשות חדש.

לצורך משכנתא ניתן גם להגיע ללא תאום תור ולעשות זמנית (לא סותר שצריך גם לעשות קבועה), הזמנית היא על המקום ולא צריך לחכות עד שתגיע.

לצורך הנפקת ת"ז זמנית נדרש להגיע ללשכה עם 2 תמונות פספורט, ללא תור.

בהצלחה.

• gis

מיתוג שיווק ופרסום
    חברה
    16/02/2026 ב10:29 am
    פעילה בקהילה

לפי מה שהבנתי, הם פותחים כל יום בשבע וחצי את התורים,

בתשע, עשר כבר הגיוני שאין תורים.

• שרה בודנר

חשבונאות ויעוץ מס
    חברה
    16/02/2026 ב3:38 pm
    פעילה בקהילה

נמצאה הבעיה והסיבה שההוצאה הקולית לא הגיעה.. פשוט התגלה שהטלפון שלי נחתם לקבלת שיחות לא מזוהות,, ביטלתי את החסימה ועכשיו קבלתי הודעה קולית, תודה לכולן על ההסברים וההדרכה, תודה

• שרה בודנר

חשבונאות ויעוץ מס
    חברה
    16/02/2026 ב3:41 pm
    פעילה בקהילה

לכמה זמן תקפה התעודת זהות הזמנית ? כי משכנתא זה דבר שנמשך כמה חודשים וכל פעם צריך הזדהות מחדש פה ושם או אם מנסים בכמה בנקים לקבל הצעות וכו.. לא יודעת בדיוק איך זה עובד השאלה אם זה עוזר או שזה תקף לשבוע וזה פותר את הבעיה רק לפתיחת תיק ראשוני ואחכ שוב נתקעים וכל שבוע נבא לעשות תעודה זמנית?

• מרים קורלנדסקי

הייטק
      חברה
      16/02/2026 ב10:49 pm
      חברה רשומה

בעלי הוציא בעבר תז זמנית לצורך משכנתא
      הוא כן היה צריך תור בשביל זה (אולי תלוי לשכה) ומנפיקים ביחד תז ביומטרית זה אמור להיות תקף לפחות עד הזמן שהתז הביומטרית מגיעה
      אמרו לנו בלשכה לקבוע תור אפילו לדרכון העיקר יהיה תור, וצריך לשבת ברצף על המחשב מ-8 בבוקר אני חושבת שאז התורות נפתחים
      (ומשכנתא לא צריכה לקחת כמה חודשים אנחנו הוצאנו תוך חודש)

• איטה שטיין

נדל"ן והשקעות
    חברה
    17/02/2026 ב10:04 am
    סטטוס תעסוקתי:
    חברה רשומה

שלום לכולן,

קורה לי לפעמים שלקוחות שצריכים לחתום על משכנתא או להתקדם עם משכנתא

והמערכת הבנקאית חסומה בגלל שפג תוקף תעודת הזהות,

מה שאני ממליצה במקרה כזה

ללכת ללא תור למשרד הפנים

ולהתעקש שצריכים ת"ז זמנית מיידית לצורך משכנתא,

רוב הפעמים ללקוחות היה כבר באותו היום ת"ז זמנית לשלושה חודשים,

כמובן שאח"כ צריך לטפל ולהזמין ת"ז קבועה חדשה

אבל לצורך דחוף זה אפשרי.

נדל"ן והשקעות
    חברה
    17/02/2026 ב10:33 am
    חברה תורמת

ת"ז זמנית תקפה ל3 חודשים

• שרה בודנר

חשבונאות ויעוץ מס
    חברה
    25/02/2026 ב3:33 pm
    פעילה בקהילה

לצערי הבן שלי הלך היום לסניף בבני ברק ואמרו שמי שלא היתה לו עד היום ת.זהות ביומטרית אין לו מצב לקבל ת.זהות זמנית. הוא חייב לקבוע תור כדי לעשות ת.זהות ממילא הוא מסובך מאדדדדדדדדדד

כי אין לו מצב לקבל תור ואין מצב לעשות משכנתא ,

מי שיודעת איך ניתן לקבל בכל זאת תור אשמח לדעת

כי הוא אומר שהיו שם לפחות עוד 50 איש שבאו לעשות ת.זהות זמנית והפקיד אמר מי שלא היתה לו קודם ביומטרית חבל לו על הזמן אין לו מה לחכות פה…..

פשוט מדינת חלםםםםםםםםם,

מצד אחד עושה ביטול תוקף לתעודות ומצד שני לא מאפשרת לקבל תורים לעשות תזהות חדשה,, אם זה המצב אז שיפתחו דוכנים בכל עיר ויעשו בבקשה תעודות לכל מי שאין לו ..

מה זה הדבר הזה??? למישהו יש אפשרות לעזור בזה נשמח מאדדדדדדדדדדד

0548430377

• לאה ס

אדריכלות ועיצוב פנים
    חברה
    26/02/2026 ב12:18 am
    פעילה בקהילה

צריך להיות עיקביים ולהיכנס יום יום לחפש תור באתר,

זה זוועה, אבל בסוף יש הפתעות!

(אני מצאתי היום תור ליום ראשון הקרוב, אמנם בעיר אחרת הסמוכה אלי, אבל יותר טוב מכלום..)

נדל"ן והשקעות
    חברה
    26/02/2026 ב9:33 am
    חברה תורמת

א. נכון, מדינת חלם- כי הרי זה לא חוקי להיות ללא ת"ז😀

ב. לקוחות שלי נכנסו לאתר כל 5 דקות בערך ובסוף נפתחו תורים לאותו היום (אמרו לכמה לקוחות שלי שיש איזה אחת שיושבת בבק אופיס ומידי פעם משחררת כמה תורים)

ג. יגעת ומצאת…

אגב, להגשת בקשה למשכנתא (ליועצים בכ"א) אין צורך בת"ז עם תוקף, אלא יותר לקראת ביצוע המשכנתא

בהצלחה

וכל הכבוד לאמא כ"כ מסורה שדואגת לילד שלה בכזו אכפתיות, ממש מרגישים מתחת השורות כמה שאת דואגת עבורו, הרבה נחת!

• שרה בודנר

חשבונאות ויעוץ מס
    חברה
    26/02/2026 ב10:27 am
    פעילה בקהילה

בטח אני דואגת כי ב"ה אין לבן שלי גישה לחפש תורים בצורה כזו, הוא לא מבין בזה ולא יודע לגעת

וזה עוד אבסורד שאין למדינה הזו מענה למי שמתנזר ממחשבים וכו ..

הבעיה שגם לי עצמי אין זמן לעבוד בזה כל יום כל היום לשבת ולבדוק כי אולי עוד שניה ישתחררו תורים זה מטורף לכל הדיעות , אני עובדת כמנהלת חשבונות ואין לי פנאי לעבוד במשרה מליאה לבדוק כל הזמן אם התפנה תור כי אולי אם אני יבודק רק כל שעה זה כבר יתפס… זה לא הגיוני לא יודעת מה לומר …

ולא ברור למה אף אחד לא צועק על זה גיוואלד ומרים את ראשי המדינה שיעשו סדר ,

אני יכולה להבין שאין תורים פנויים בטווח של חודש חודשיים אבל אין תורים פנויים בכלל?? גם לא לעוד חצי שנה?

אגב יש לי עוד בן- בחור שהת.ז. שלו עומדת לפוג בחודש אב תשפ"ו ואין לי אפשרות לקבוע היום תור כי אין תורים פנויים גם לחצי שנה קרובה….. ממש נחמד ..

לא יכול להיות שכל התורים תפוסים לחצי שנה הקרובה

הם פשוט לא משחררים תורים ורק כל יום בבקר משחררים כמה תורים לאותו יום כך זה נשמע ונראה …. אין לי מילים בקיצור… שמה מבטחי בבורא עולם שיעזור ונצליח לעשות משכנתא בזמן עם כל הבירוקרטיות של מדינתינו הנחמדת

Log in to reply.

מעוניינת בפרסום

חשוב: לא כל פרסום מאושר, נא לפרט בדיוק במה מדובר

ניתן לפנות גם במייל ל: [email protected]

מה את מחפשת?

מילות מפתח פופולריות לפי תחומים

ניתן לחפש גם מילות מפתח , תפקידים וכישרון מיוחד שאינם מופיעים ברשימות - "נהגת", "ציור בחול" וכדומה.

דילוג לתוכן