כלכלת המשפחה נדלן והשקעות ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני יום אחד דירות, נכסים, ביטוחים, תקציב, תזרים מזומנים, אמצעי תשלום, קניות, חיסכון לילדים, תיווך, משכנתא, השקעות ועוד! ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה דירות, נכסים, ביטוחים, תקציב, תזרים מזומנים, אמצעי תשלום, קניות, חיסכון לילדים, תיווך, משכנתא, השקעות ועוד! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 493 תיק עבודות מובילות בקהילה - בקרוב! יועץ משכנתא בביתר עילית קדם ‹ Forums ‹ נדלן ‹ יועץ משכנתא בביתר עילית כלכלת המשפחה נדלן והשקעות יועץ משכנתא בביתר עילית פורסם ע"י חיה חיה גרפיקה on 04/06/2023 ב10:03 pm המלצה על יועץ ממולח טוב ואמין בביתר עילית. תודה מראש עזר לך? 👍 מרים פרקל- יועצת משכנתאות הגיבה לפני 1 שנה, 5 חודשים 2 חברות · 2 תגובות 2 תגובות חיה חיה גרפיקה חברה 04/06/2023 ב10:10 pm שכחתי לציין… יש לנו דירה ואנחנו צריכים להוציא הלוואה לצורך שיפוץ. שוב תודה עזר לך? 👍 מרים פרקל- יועצת משכנתאות נדל"ן והשקעות חברה 05/06/2023 ב5:37 am אני מביתר עילית:-) תוכלי לפנות אלי בפרטי מרים 0548462964 [email protected] עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו