יש כאן מישהי מעפולה? או שמכירה טוב את עפולה?
קדם ‹ Forums ‹ כלכלת המשפחה נדלן והשקעות ‹ יש כאן מישהי מעפולה? או שמכירה טוב את עפולה?
-
יש כאן מישהי מעפולה? או שמכירה טוב את עפולה?
פורסם ע"י ר. טייך הוראה רכזות וחינוך on 14/05/2023 ב10:47 amאני ממש אשמח לשאול אותה בשביל מישהי כמה שאלות
דבורה הגיבה לפני 1 שבוע, 6 ימים 10 חברות · 14 תגובות -
14 תגובות
-
420חברה חדשה
מה אפשר לעזור
אני לא מעפולה
אבל סלתה וששמנה של משפחתי היא בעפולה
-
2693240פעילה בקהילה
קרובת משפחה שלי מבררת
איפה זה עפולה הירוקה רח יצחק שמיר
האם זה ליד גבעת המורה
ואיזה אוכלוסיה מתעתדת לגור שם
-
000חברה חדשה
יצחק שמיר הוא רחוב בקצה של עפולה עילית, מדובר ברחוב שיש בו הרבה בניה של מחיר למשתכן, ולכן אין כל כך שליטה על האוכלסיה , אך כבר עכשיו גרות שם בערך 60 משפחות חרדיות (ויזניץ, וקצת ספרדים וליטאים),
אם את צריכה מידע נוסף ,אשמח לעזור ,
-
-
200חברה חדשה
אנחנו קנינו שם עכשיו אחרי בירור רציני על האזור,
כרגע משכירים לשכור חרדי, ומתכוונים לעבור לשם בעז”ה בשנים הקרובות.
זה מרחק נסיעה מגבעת המורה (7-10 דקות, תלוי איפה בגבעה…) וקרוב מאד לעפולה עילית שגם בה יש היום קהילה חרדית גדולה.
כרגע האוכלוסייה שם מעורבת- מתחרדת, אבל מכיוון שאופי הבניה שם מאד מתאים לחרדים (עד ארבע קומות לבניין, מרפסות סוכה וכו’) יש צפי שיתחרד שם במהירות.
כמו כן, בגבעת המורה אין כמעט דירות גדולות, הגיוני מאד שבשנים הקרובות כשהמשפחות שם יתרחבו וירצו לשפר דיור האופציה תהיה עפולה הצעירה.
אם את רוצה מידע נוסף- בשמחה…
-
000חברה חדשה
ביררת לגבי עבודה באדריכלות בעפולה בכללי?
קנינו שם דירהואנחנו מתלבטים אם לעבור ומתי
יש לך מושג על זה?
-
200חברה חדשה
יש לי חברה וגיסה מעפולה שעובדות באדריכלות (היתרים) במגדל העמק…
(תפני אלי בפרטי ואברר מולן אם הן מסכימות שאתן לך פרטים שלהן)
לי יש נסיון בתחום אחר לגמרי,
והאמת, זה אחת הסיבות שאנחנו כרגע במרכז.
מקווה שעד שנעבור בעז”ה הצפון יתפתח קצת יותר (רוויט, בים וכו’ 😉)
-
-
-
200חברה חדשה
בעפולה הצעירה, בפרויקט של אבני דרך.
אגב, אם אתן יודעות על מישהו שמחפש לשכור דירת ארבעה חדרים חדשה ומהממת שם, אפשר להפנות אלי….
-
-
-
33240חברה חדשה
רבקי אני גרה בעפולה עילית אם את רוצה מידע בשמחה יכולה לפנות בפרטי, ואתן לך מספר פלאפון לברורים
-
משתמש לא ידוע
חברהחברה10/08/2023 ב8:43 pm000חברה חדשההתקבל היתר והחלה הבנייה בפרויקט היוקרה אדני החורש בשכונת עפולה עילית
פרויקט אדני החורש הינו פרויקט יוקרה המוקם בלב שכונת עפולה עילית ומשווק לציבור חרדי איכותי
הפרויקט נבנה בסטנדרט גבוה עם בניינים בני 22/25 דירות בבנין, 2 מעליות בכל בניין, לובי חלל כפול, ועוד’
לפרטים ומידע נוסף על הפרויקט מוזמנות ליצור קשר במספר *2379
-
000חברה חדשה
מישהי יודעת לומר מה טווח המחירים לדירות שם?
-
200חברה חדשה
מחפשת מישהי שגרה עכשיו בעפולה הירוקה ויודעת לתת לי תמונת מצב עדכנית על גודל ואופי הקהילה החרדית באזור, מוסדות לימוד, בתי כנסת, כוללים וכו’.
אם את מכירה מישהי שגרה שם ולא נמצאת כאן בפורום, אשמח לקבל פרטים שלה (אפשר באישי)
-
21100מנהלת קהילה
יצחק שמיר זה רחוב בעפולה עילית.
<font style=”vertical-align: inherit;”><font style=”vertical-align: inherit;”>יצחק שמיר זה לא מתחרד אלא חרדי למהדרין</font></font>
אני אמורה לעבור לגור בהמשך הרחוב
<font style=”vertical-align: inherit;”><font style=”vertical-align: inherit;”>יש כרגע כמה מאות משפחות חרדיות שם</font></font>
<font style=”vertical-align: inherit;”><font style=”vertical-align: inherit;”>בעיקר ויזניץ, מעט מאוד ליטאים וספרדים (בעפולה עילית. לא גבעת המורה)</font></font>
<font style=”vertical-align: inherit;”><font style=”vertical-align: inherit;”><font style=”vertical-align: inherit;”><font style=”vertical-align: inherit;”>יש כמה פרויקטים בבניה שאמורים כמעט לשלש את כמות המשפחות החרדיות</font></font></font></font>
<font style=”vertical-align: inherit;”><font style=”vertical-align: inherit;”>יש בעפולה עילית ממש הרבה בתי כנסת</font></font>
<font style=”vertical-align: inherit;”><font style=”vertical-align: inherit;”><font style=”vertical-align: inherit;”><font style=”vertical-align: inherit;”>יש מעון, גנים, חיידר, בית ספר וסמינר (אני יודעת על ויזניץ)</font></font></font></font>
<font style=”vertical-align: inherit;”><font style=”vertical-align: inherit;”>אם תרצי אוכל לקשר אותך לאנשים מהקהילה שם (לא רק ויזניץ)</font></font>
<font style=”vertical-align: inherit;”><font style=”vertical-align: inherit;”>השאלה לצורך מה</font></font>
-
-
440חברה חדשה
אנחנו משפחה לטאית צעירה אשמח לקבלת מידע רלוונטי
אנחנו מעונינים לקנות דירה 4 חדרים באזור של מליון
האם רלוונטי שם?
אשמח לשמוע עוד על כוללים מוסדות מקומות עבודה והווי קהילתי (לטאי)
תודה רבה!!
Log in to reply.