כלכלת המשפחה נדלן והשקעות ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 2 דקות דירות, נכסים, ביטוחים, תקציב, תזרים מזומנים, אמצעי תשלום, קניות, חיסכון לילדים, תיווך, משכנתא, השקעות ועוד! ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה דירות, נכסים, ביטוחים, תקציב, תזרים מזומנים, אמצעי תשלום, קניות, חיסכון לילדים, תיווך, משכנתא, השקעות ועוד! עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 509 תיק עבודות מובילות בקהילה - בקרוב! פינוי דייר סרבן קדם ‹ Forums ‹ נדלן ‹ פינוי דייר סרבן כלכלת המשפחה נדלן והשקעות פינוי דייר סרבן פורסם ע"י מרים פרקל- יועצת משכנתאות נדל"ן והשקעות on 26/11/2023 ב2:50 pm בוקר טוב, אשמח לקבל המלצה על עו”ד שיוכל לעזור לי עם פינוי דייר סרבן. תודה רבה! מרים עזר לך? 👍 רבקי טייך הגיבה לפני 1 שנה 3 חברות · 5 תגובות 5 תגובות אושרת ישראלי יעוץ אימון והנחיה חברה 26/11/2023 ב3:10 pm עו”ד לא יעזור לך ,החוק עומד לצד המשכיר תחליפי מנעול בשעה שהוא לא נמצא בבית זה מותר עזר לך? 👍 מרים פרקל- יועצת משכנתאות נדל"ן והשקעות חברה 26/11/2023 ב3:19 pm האם זה מנסיון? מבדיקה שלי ראיתי לצערי שזה לא חוקי… עזר לך? 👍 רבקי טייך הוראה רכזות וחינוך חברה 26/11/2023 ב3:29 pm אצלינו בדיוק הייתה נזילה הזמנו אינסטלטור פירק את האמבטיה והשירותים וסגרנו את הברז בחברת מיים והשארנו ככה אמרנו לו שולכים להביא חומרים תוך יום יצאו תחשבי על משהו בסגנון עזר לך? 👍 אושרת ישראלי יעוץ אימון והנחיה חברה 26/11/2023 ב3:41 pm נכון ,בדקתי באתר של חוקי המדינה ובאמת אסור אבל כולם עושים את זה… אם זה משהו משלנו, אסור לו מבחינה הלכתית לתבוע אותך בבית משפט כך שלא תנזקי מזה, השאלה מי הבן אדם דרך אגב רבקי,אסור גם לנתק מים אבל את רואה לא קרה לך כלום מזה עזר לך? 👍 רבקי טייך הוראה רכזות וחינוך חברה 26/11/2023 ב4:44 pm לא ניתקתי היה לי בעיה בנזילה ואמרתי לו שאין לי כסף לשלם בגלל שהוא לא מסכים להתפנות מי אמר שבגללו? עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו