קנייה חודשית – מעלות וחסרונות, טיפים וכל מה שיש לכן להשמיע… אשמח

קדם Forums כלכלת המשפחה נדלן והשקעות קנייה חודשית – מעלות וחסרונות, טיפים וכל מה שיש לכן להשמיע… אשמח

• קנייה חודשית – מעלות וחסרונות, טיפים וכל מה שיש לכן להשמיע… אשמח

פורסם ע"י אילת השחר  אומנות הבמה והפקות תוכן on 05/02/2025 ב11:25 pm

רציתי לשאול לדעתכן,

בתור משפחה צעירה וקטנה עדיין (+1)

אני מתלבטת תקופה ארוכה ועדיין לא מצאתי את הנוסחה,

איך נכון לעשות את הקניות השוטפות לבית שלי.

אני גרה באזור שאין בו שום רשת מזון גדולה, (כדוגמת אושר עד ורמי לוי, שערי רווחה או יש חסד) יש לנו רק ‘מכולת גדולה’ (מוכרת גם פירות וירקות, קפואים וכל מה שיש בסופרים – אהממממ בערך. תמיד חסר דברים חשובים) ויקרה מאוד, בלי פרופורציות. (מדברים על זה בלי סוף כאן אבל תכל’ס אין לו תחרות והוא מפקיע מחירים להנאתו)

ניסיתי לערוך קנייה ‘חודשית’ באושר עד לפני תקופה, זה היה ממש פרויקט אגדי. שלא תשאלו. והלהעמיס, והפריקה… בקיצור שישו ושמחו.

סוף דבר, אחרי יומיים כבר נגמרו בבית כמה דברים (לא מדברת על לחם- חלב ופירות-ירקות) ואחרי שלושה ימים מצאתי את עצמי מזמינה קנייה משמעותית משוק העיר (יש להם משלוחים אלינו והיה מבצע חינם באותו יום) חשבתי שתספיק לשבועיים לפחות אבל אחרי שבוע,

רשימת הקניות הגיעה לאורך של קנייה נוספת, (בנוסף לדברים שלא הגיעו משוק העיר ). הפעם הזמנתי מאתר אחר, לנסות גם אותו אבל להם חסרו אפילו יותר דברים מהקודמים

בשבוע השלישי ניסיתי לחזור למשנת יוסף (לא קניתי שם תקופה בשל מספר שיקולים אישיים) אבל להם הרי אין הכל כל שבוע….

בקיצור, אשמח לכל עצה, הכוונה, המלצה או תובנה –

איך מארגנים קנייה חודשית באמת, (אני לא מצליחה לחשבן מה הולך להיגמר ומה יישאר לי גם עוד חודשיים)

מה משתלם יותר ומה פחות,

האם יש בעיה ב’לזרום’ ופשוט לקנות כל יומיים מה שנגמר?

בקיצור, שתפו מניסיונכן,

ותודה למי שקראה את מגילתי המפורטת… פשוט זה כבר יושב לי בראש מלא זמן…

שושי ו. הגיבה לפני 1 שעה, 51 דקות 2 חברות · 1 תגובה
  • 1 תגובה
  • שושי ו.

הייטק
    חברה
    06/02/2025 ב12:04 am
    275
    132
    0
    פעילה בקהילה

אמנם אני גרה בעיר שיש בה סופר גדול מהרשימה הנ”ל

אבל קורה שנתקעים ויש לי מכולת בבניין הסמוך וסניף ברכל באותו רחוב (לא יקר כמו המכולת אבל לא זול 🙁 )

אז אני בחיים לא קונה במכולת… למרות שהיא במרחק פסיעה. יכולה לספור על כף ידי את הפעמים שכן.

בגדול – עושים קניה שבועית (זו”צ +3)

אם נתקעים – קונים בברכל

במכולת זה כשנתקעים בשישי והכל סגור…

חודשית לדעתי קשה לעמוד בזה

Log in to reply.

מעוניינת בפרסום

חשוב: לא כל פרסום מאושר, נא לפרט בדיוק במה מדובר

ניתן לפנות גם במייל ל: [email protected]

מה את מחפשת?

מילות מפתח פופולריות לפי תחומים

ניתן לחפש גם מילות מפתח , תפקידים וכישרון מיוחד שאינם מופיעים ברשימות - "נהגת", "ציור בחול" וכדומה.

דילוג לתוכן