הוראה למידה ועזרים ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 11 שעות ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים משרות חברות 1,244 תיק עבודות חומרי למידה להורדה שיתופים אחרונים מובילות בקהילה מדפסת צבעונית קדם ‹ Forums ‹ הוראה למידה ועזרים ‹ מדפסת צבעונית הוראה למידה ועזרים מדפסת צבעונית פורסם ע"י אתי אדלר הוראה רכזות וחינוך on 08/05/2025 ב9:52 pm אולי את יודעת? אחרי ריצות על הדפסות צבעוניות אני מחפשת לקנות מדפסת צבעונית (אני גננת) מה יעיל בשבילי? קל לתפעול, כמה שפחות להחליף טונרים, תחזוקה זולה. מה טווח המחירים? אשמח לידע מנסיונך עזר לך? 👍 דבורה חזקיה- נעים בלמידה הגיבה לפני 1 שבוע, 6 ימים 2 חברות · 1 תגובה 1 תגובה דבורה חזקיה- נעים בלמידה הוראה רכזות וחינוך מובילה 09/05/2025 ב9:06 am 191 136 0 מנהלת קהילה אני קניתי של אפסון מאוד מרוצה היא עולה באזור ה600 שקל היא קצת איטית אבל עובדת בצורה מסוימת של הזרקת דיו ואז זה יותר זול עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו