אבחונים דידקטיים במכללת הרצוג
קדם ‹ Forums ‹ הוראה למידה ועזרים ‹ אבחונים דידקטיים במכללת הרצוג
-
אבחונים דידקטיים במכללת הרצוג
פורסם ע"י ש קורן ק הוראה רכזות וחינוך on 20/05/2024 ב6:01 pmמשהי יודעת להגיד לי על לימוד אבחונים דידקטיים דרך מכללת הרצוג? הבנתי שיש להם תוכנית של שנה למי שיש תואר ראשון, מישהי יודעת על הקטע הרוחני, למה זה קביל וכדו?
אם מישהי תוכל לענות לי זה יעזור לי מאוד!!!
יהודית זלץ הגיבה לפני 1 שנה 4 חברות · 4 תגובות -
4 תגובות
-
254
160
0
מנהלת קהילה
מענין אותי גם לברר
איפה אפשר ללמוד אבחון דידקטי?
-
37
6
0
חברה חדשה
יש לך פרטים על הקורס של אבחונים דידקטיים בהרצוג? כמה עולה/ מה דורש/ היכן מקיים/ מה לומדים…
-
5
2
0
חברה חדשה
בגדול הבנתי שאפשר ללמוד את זה בביתר- בבית המורה, אבל אז שמעתי שיש גם בהרצוג תוכנית של לימודי אבחון דידקטי והם אמרו לי שזה אותו תעודה כמו בבית המורה, רק אצלם זה בזום פעם בשבוע- תוכנית של שנה (כך שזה בלי נסיעות וגם יותר זול אני חושבת) , מה שכן בבית המורה צריך ותק של שלוש שנים בהוראה מתקנת ותעודת הוראה נראה לי, ובהרצוג צריך תואר ראשון ותעודת הוראה , רק הקטע בהרצוג שרציתי לדעת מבחינה רוחנית ומקצועית- אם יש נשים שלמדו דרך שם או שעובדות בתחום ויודעות על נשים שלמדו שם ויכולות להחכים אותנו..
-
37
78
0
סטטוס תעסוקתי:חברה חדשה
שלום וברכה
לגבי לימודי אבחון דידקטי.
לפי מיטב ידיעתי היום לצורך אבחון דידקטי קביל יש להיות בעלת תואר שני בלקויות למידה.
אני למדתי תואר שני במכללת תלפיות ובמקביל אבחון דידקטי. וכיום אני בעלת צואר שני ומאבחנת.
לימודים מקצועיים מאוד!!
מה שחשוב הוא לעשות סטאז’ מקצועי.
מכון המכבד את עצמו לא לוקח מאבחנת ללא תיק עבודות עשיר.
אנחנו קבלנו הכשרה ועבודה מעשית עם ליווי על ידי מנטוריות מקצועיות, יש מקומות שלא נונים את זה או נותנים ליווי רק לאבחון אחד וזה ממש לא מספיק ולא מקצועי,
אם מעניינים אותך פרטים נוספים אפשרי לפנות בטלפון.
הרבה הצלחה
Log in to reply.