אבחונים דידקטיים במכללת הרצוג

קדם Forums הוראה למידה ועזרים אבחונים דידקטיים במכללת הרצוג

• אבחונים דידקטיים במכללת הרצוג

פורסם ע"י ש ק  הוראה רכזות וחינוך on 20/05/2024 ב6:01 pm

משהי יודעת להגיד לי על לימוד אבחונים דידקטיים דרך מכללת הרצוג? הבנתי שיש להם תוכנית של שנה למי שיש תואר ראשון, מישהי יודעת על הקטע הרוחני, למה זה קביל וכדו?

אם מישהי תוכל לענות לי זה יעזור לי מאוד!!!

יהודית זלץ הגיבה לפני 6 חודשים 4 חברות · 4 תגובות
  • 4 תגובות
  • דבורה חזקיה- נעים בלמידה

הוראה רכזות וחינוך
    מובילה
    22/05/2024 ב9:47 pm
    מנהלת קהילה בקדם

מענין אותי גם לברר

איפה אפשר ללמוד אבחון דידקטי?

• אלישבע

הוראה רכזות וחינוך
    חברה
    23/05/2024 ב9:38 am

יש לך פרטים על הקורס של אבחונים דידקטיים בהרצוג? כמה עולה/ מה דורש/ היכן מקיים/ מה לומדים…

• ש ק

הוראה רכזות וחינוך
    חברה
    23/05/2024 ב2:15 pm

בגדול הבנתי שאפשר ללמוד את זה בביתר- בבית המורה, אבל אז שמעתי שיש גם בהרצוג תוכנית של לימודי אבחון דידקטי והם אמרו לי שזה אותו תעודה כמו בבית המורה, רק אצלם זה בזום פעם בשבוע- תוכנית של שנה (כך שזה בלי נסיעות וגם יותר זול אני חושבת) , מה שכן בבית המורה צריך ותק של שלוש שנים בהוראה מתקנת ותעודת הוראה נראה לי, ובהרצוג צריך תואר ראשון ותעודת הוראה , רק הקטע בהרצוג שרציתי לדעת מבחינה רוחנית ומקצועית- אם יש נשים שלמדו דרך שם או שעובדות בתחום ויודעות על נשים שלמדו שם ויכולות להחכים אותנו..

• יהודית זלץ

אומנות הבמה והפקות תוכן
    חברה
    23/05/2024 ב2:21 pm

שלום וברכה

לגבי לימודי אבחון דידקטי.

לפי מיטב ידיעתי היום לצורך אבחון דידקטי קביל יש להיות בעלת תואר שני בלקויות למידה.

אני למדתי תואר שני במכללת תלפיות ובמקביל אבחון דידקטי. וכיום אני בעלת צואר שני ומאבחנת.

לימודים מקצועיים מאוד!!

מה שחשוב הוא לעשות סטאז’ מקצועי.

מכון המכבד את עצמו לא לוקח מאבחנת ללא תיק עבודות עשיר.

אנחנו קבלנו הכשרה ועבודה מעשית עם ליווי על ידי מנטוריות מקצועיות, יש מקומות שלא נונים את זה או נותנים ליווי רק לאבחון אחד וזה ממש לא מספיק ולא מקצועי,

אם מעניינים אותך פרטים נוספים אפשרי לפנות בטלפון.

הרבה הצלחה

Log in to reply.

מעוניינת בפרסום

חשוב: לא כל פרסום מאושר, נא לפרט בדיוק במה מדובר

ניתן לפנות גם במייל ל: [email protected]

מה את מחפשת?

מילות מפתח פופולריות לפי תחומים

ניתן לחפש גם מילות מפתח , תפקידים וכישרון מיוחד שאינם מופיעים ברשימות - "נהגת", "ציור בחול" וכדומה.

דילוג לתוכן