הוראה למידה ועזרים ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 2 שעות ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,122 תיק עבודות חומרי למידה להורדה שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! משרות איזה תחום מעניין אותך?? קדם ‹ Forums ‹ הוראה למידה ועזרים ‹ איזה תחום מעניין אותך?? הוראה למידה ועזרים איזה תחום מעניין אותך?? פורסם ע"י דבורה חזקיה- נעים בלמידה הוראה רכזות וחינוך on 24/02/2022 ב11:37 am בכל שבוע אני מעלה בעלת מקצוע אחרת, והיא עונה על השאלות של כולנו. אשמח לדעת על איזה נושא היית רוצה לקבל מידע. תודה עזר לך? 👍 רות רוט הגיבה לפני 2 שנים, 9 חודשים 3 חברות · 3 תגובות 3 תגובות אלישבע הוראה רכזות וחינוך חברה 25/02/2022 ב3:35 pm בעיות התנהגות בכיתה הסתגלות למוסד אחר מעבר כיתה אילמות סלקטיבית עזר לך? 👍 דבורה חזקיה- נעים בלמידה הוראה רכזות וחינוך מובילה 26/02/2022 ב8:25 pm תודה אלישבע! יש עוד?? עזר לך? 👍 רות רוט הוראה רכזות וחינוך חברה 26/02/2022 ב9:15 pm אני אשמח למידע על חוק שילוב והכלה, גם מה בדיוק החוק אומר ומה האפשרויות למיצוי עבור כל תלמיד, מה כולל הסל האישי ומה הסל הבית-ספרי… בקיצור סדר בחדר. ואשמח גם לדעת מה היה פעם – ז”א מה החוק שינה. עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו