הוראה למידה ועזרים ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 6 שעות ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,122 תיק עבודות חומרי למידה להורדה שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! משרות אימא לילד שלוקח משהו בבוקר, מעוניינת לשתף ולסייע? קדם ‹ Forums ‹ הוראה למידה ועזרים ‹ אימא לילד שלוקח משהו בבוקר, מעוניינת לשתף ולסייע? הוראה למידה ועזרים אימא לילד שלוקח משהו בבוקר, מעוניינת לשתף ולסייע? פורסם ע"י נחמי אפל כללי on 03/07/2022 ב3:51 pm לצורך תחקיר מקיף על הנושא, אשמח אם יש לך מה לשתף שתכתבי לי בפרטי. (סודיות מובטחת) עזר לך? 👍 א ו הגיבה לפני 2 שנים, 4 חודשים 3 חברות · 3 תגובות 3 תגובות נחמי אפל כללי חברה 04/07/2022 ב9:56 am מקפיצה שוב לריענון, עזר לך? 👍 מורת שילוב ותיקה הוראה רכזות וחינוך חברה 05/07/2022 ב10:21 am הכוונה לילד שלוקח ריטלין בבקר? אפשר לרסק ולשים בתוך כוס קולה. עם נסיון מדהים עם כמה תלמידות – זה הפתרון הכי הכי מוצלח!!!! עזר לך? 👍 א ו הוראה רכזות וחינוך חברה 05/07/2022 ב10:45 am נחמי מעוניינת לראיין אמהות לילדים עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו