הוראה למידה ועזרים ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני שעה אחת ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,109 תיק עבודות חומרי למידה להורדה שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! משרות אלול כבר פה! קדם ‹ Forums ‹ הוראה למידה ועזרים ‹ אלול כבר פה! הוראה למידה ועזרים אלול כבר פה! פורסם ע"י דבורה חזקיה- נעים בלמידה הוראה רכזות וחינוך on 21/08/2021 ב9:55 pm את בטח כבר מתחילה לארגן דפי עבודה לכל נושא החגים. במקום לעבוד קשה הבה ונעלה פה חומרים שכבר הכנו ונהנה מחומרים שהכינו בנות אחרות. עזר לך? 👍 דבורה חזקיה- נעים בלמידה הגיבה לפני 3 שנים, 2 חודשים 1 חברה · 3 תגובות 3 תגובות דבורה חזקיה- נעים בלמידה הוראה רכזות וחינוך מובילה 22/08/2021 ב7:03 pm עוד פעם אני הנחשונית?? מצרפת דפי עבודה והסבר על אלול. למורות, ואולי גם לאימהות . תלוי במצב הקורונה אלול.docx 70 KB מסמך וורד - Click toצפיה Options העתקת קישור להורדה עזר לך? 👍 דבורה חזקיה- נעים בלמידה הוראה רכזות וחינוך מובילה 22/08/2021 ב7:05 pm ארמון-התשובה.docx 31 KB מסמך וורד - Click toצפיה Options העתקת קישור להורדה יום-הכיפורים.docx 64 KB מסמך וורד - Click toצפיה Options העתקת קישור להורדה יום-כיפור.docx 91 KB מסמך וורד - Click toצפיה Options העתקת קישור להורדה עזר לך? 👍 דבורה חזקיה- נעים בלמידה הוראה רכזות וחינוך מובילה 22/08/2021 ב7:07 pm ועכשיו תורכם ראש-השנה.docx 4 MB מסמך וורד - Click toצפיה Options העתקת קישור להורדה תשליך.docx 89 KB מסמך וורד - Click toצפיה Options העתקת קישור להורדה מנהגי-רה.docx 25 KB מסמך וורד - Click toצפיה Options העתקת קישור להורדה עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו