אני רוצה לעבור לתחום ההוראה. כמה פרטים שחשוב לי לדעת

קדם Forums הוראה למידה ועזרים אני רוצה לעבור לתחום ההוראה. כמה פרטים שחשוב לי לדעת

• אני רוצה לעבור לתחום ההוראה. כמה פרטים שחשוב לי לדעת

פורסם ע"י אלישבע ברכר  הייטק on 27/11/2024 ב5:42 pm

שלום לכולן

סיימתי לימודים שנה שעברה (לא הוראה אלא תחום אחר)

ולאחר מחשבה הגעתי למסקנה שההוראה יותר מתאימה לי מכמה בחינות

לפני שאני מחליטה סופית על מעבר להוראה אני רוצה לברר כמה נקודות שחשובות לי

– כמה זמן והשקעה דורשים לימודי ההוראה (לדוג’ בבית המורה) ומה הם כוללים? האם אפשר בד בבד לעבוד בעבודה נוספת?

– כמה זמן בממוצע לוקח עד שמקבלים תקן בהוראה, הבנתי שזה די תלוי באזורים אני מבני ברק וכמובן שמתעניינת באזור המרכז?

כמובן שאני מתכוונת לזמן הנורמלי שזה לוקח ולא ספציפית אם למישהי זה לקח מאד מהר או אחרי המון זמן

אשמח אם תוכלנה לענות לי על השאלות ולפרט כמה שניתן כמו”כ אשמח מאד לכל מידע שיש לכן לתת לי בנושא. כמה אתן ממליצות על הצעד הזה ומה אתן אומרות בכללי על עבודה בהוראה

תודה רבה גדולה!

פניני שינקר הגיבה לפני 1 שעה, 9 דקות 2 חברות · 1 תגובה
  • 1 תגובה
  • פניני שינקר

צילום ומולטימדיה
    חברה
    27/11/2024 ב6:46 pm

שלום אלישבע,

אישית, אני גם למדתי הנדסאים ולמעשה עבדתי בהוראה 6 שנים. (כרגע עזבתי, מסיבות טכניות בעיקר)

לא יודעת אם אענה לך בדיוק על השאלה כי למדתי הנדסאים עם הוראה, אך אני יכולה לומר לך שחיפפתי ממש בלימודים בכיתה ו’ ולא עשיתי בכלל שנה ג’, ובכל אופן עבדתי 6 שנים…

היות ורוב בתיה”ס מוכנים לקבל אותך גם אם עדיין לא השלמת לימודים או תעודה (שימי לב ל’השלמת’ הכוונה היא שלמדת חלקי:) (ממליצה לך לברר לפני כן באיזורך)

בכל אופן, ממליצה לך בחום על ההוראה כי הסיפוק שיש מללמד – לא תשיגי באף עבודה אחרת!!!

מלא ס”ד בכל אשר תפני!

Log in to reply.

מעוניינת בפרסום

חשוב: לא כל פרסום מאושר, נא לפרט בדיוק במה מדובר

ניתן לפנות גם במייל ל: [email protected]

מה את מחפשת?

מילות מפתח פופולריות לפי תחומים

ניתן לחפש גם מילות מפתח , תפקידים וכישרון מיוחד שאינם מופיעים ברשימות - "נהגת", "ציור בחול" וכדומה.

דילוג לתוכן