הוראה למידה ועזרים ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 15 דקות ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,122 תיק עבודות חומרי למידה להורדה שיתופים אחרונים משרות מובילות בקהילה - בקרוב! אסטרונומיה, מדע החלל _ עזרה דחופה קדם ‹ Forums ‹ הוראה למידה ועזרים ‹ אסטרונומיה, מדע החלל _ עזרה דחופה הוראה למידה ועזרים אסטרונומיה, מדע החלל _ עזרה דחופה פורסם ע"י מאטי . גרפיקה on 06/08/2024 ב1:30 pm אולי את יודעת איפה אני יכולה להשיג חומרים, ספרים, ספרי לימוד, מורה שמלמדת את החומר, מצגות וכו’ עזר לך? 👍 מאטי . הגיבה לפני 3 חודשים, 2 שבועות 2 חברות · 2 תגובות 2 תגובות חני גלנץ אומנות הבמה והפקות תוכן חברה 07/08/2024 ב11:45 am לא יודעת באיזו רמה את מחפשת ולאיזו מטרה, יש ספר קודש שנקרא שיח מנחם על ברייתא דמזלות שמדבר על דעת תורה מול כל מיני מוסכמות של המדענים (למשל: העולם מסתובב או לא?) אפשר להשיג אותו בח”ח 3 בב”ב אצל משפ’ עוזיאל עזר לך? 👍 מאטי . גרפיקה חברה 07/08/2024 ב11:59 am תודה רבה! עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו