הוראה למידה ועזרים ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 7 שעות ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,123 תיק עבודות חומרי למידה להורדה שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! משרות אשמח לעזרהה קדם ‹ Forums ‹ הוראה למידה ועזרים ‹ אשמח לעזרהה הוראה למידה ועזרים אשמח לעזרהה פורסם ע"י יעל אשואל הוראה רכזות וחינוך on 07/11/2022 ב4:11 pm צהריםםם טובים מורות יקרות!!!מחפשת סיפורים ומשלים על גדולי ישראל שמוכיחים את חשיבות מעלת הערך העצמי וחשיבותו. 🙏 לא מוצאת…. עזר לך? 👍 מירי ריכוז חברתי הגיבה לפני 2 שנים 3 חברות · 5 תגובות 5 תגובות מיכל וילמן יעוץ אימון והנחיה חברה 07/11/2022 ב4:42 pm יש לי סיפור מהרב שטיינמן שאני קוראת לו “סיפור הדגל” איך שהוא כיבד בעל תשובה שנכשל שוב ושוב – עד שיצא מהקושי בזכות ההערכה של הרב לקח לי זמן עד שמצאתי את המקור של זה – מישהי שלחה לי אותו מצרפת כאן סיפור-המאפיין-את-דרכו-החינוכית-של-הרב-שטיינמן.docx 1 MB מסמך וורד - Click toצפיה Options העתקת קישור להורדה עזר לך? 👍 יעל אשואל הוראה רכזות וחינוך חברה 07/11/2022 ב4:43 pm תודה ענקית אין מיליםםםאשמח לעוד למי שיש עזר לך? 👍 מירי ריכוז חברתי כללי חברה 07/11/2022 ב5:55 pm אמרו לי שבשבוע שעבר הנושא בקו למען אמהות היה “ערך עצמי”. אולי תחפשי שם. לא הספקתי עדיין להקשיב. עזר לך? 👍 יעל אשואל הוראה רכזות וחינוך חברה 07/11/2022 ב9:56 pm אשמחמה המספר שלו? עזר לך? 👍 מירי ריכוז חברתי כללי חברה 07/11/2022 ב11:28 pm 025796551 נראה לי שבשלוחה 2, זה הרצאות קודמות. עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו