הוראה למידה ועזרים ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 5 שעות ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,272 תיק עבודות חומרי למידה להורדה שיתופים אחרונים מובילות בקהילה משרות בנות!!! ובמיוחד אמהות לילדים!!! משהו שכדאי לראות ולשתף קדם ‹ Forums ‹ הוראה למידה ועזרים ‹ בנות!!! ובמיוחד אמהות לילדים!!! משהו שכדאי לראות ולשתף הוראה למידה ועזרים בנות!!! ובמיוחד אמהות לילדים!!! משהו שכדאי לראות ולשתף פורסם ע"י Revaya A הוראה רכזות וחינוך on 14/08/2022 ב11:53 pm תראו איזה יופי מיזם משניות לילדים. זה קו שילדים מקליטים בו משניות וכל הקלטה של 5 דקות מגדילה את הסיכויים לזכות יש הגרלות כל יום. ממש נחמד! במיוחד לילדים (משועממים…🙃) בבין הזמנים שמתי לב שהילדים נהנים מזה מאד אז משתפת לעוד אמהות.. עזר לך? 👍 Revaya A הגיבה לפני 2 שנים, 11 חודשים 1 חברה · 1 תגובה 1 תגובה Revaya A הוראה רכזות וחינוך חברה 15/08/2022 ב9:55 pm 0 0 0 חברה חדשה / עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו