הוראה למידה ועזרים ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 4 שעות ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,122 תיק עבודות חומרי למידה להורדה שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! משרות בקשת עזרה סייעת לראיון קדם ‹ Forums ‹ הוראה למידה ועזרים ‹ בקשת עזרה סייעת לראיון הוראה למידה ועזרים בקשת עזרה סייעת לראיון פורסם ע"י חיה גוטליב טיפול on 09/03/2022 ב7:56 pm שלום וברכה! צריכה עזרה לצורך עבודת מחקר. מחפשת סייעת שמשלבת בגן רגיל ילד/ה עם לקות ראיה. לצורך ראיון. בתודה מראש, חיה עזר לך? 👍 חיה גוטליב הגיבה לפני 2 שנים, 8 חודשים 2 חברות · 3 תגובות 3 תגובות חיה גוטליב טיפול חברה 09/03/2022 ב8:03 pm צריכה גם מורה שמשלבת בכיתה רגילה ילדה עם שיתוק מוחי-cp /לראיון עזר לך? 👍 רות רוט הוראה רכזות וחינוך חברה 09/03/2022 ב11:15 pm תוכלי לפנות אלי במייל [email protected] (משלבת בתיכון, CP) עזר לך? 👍 חיה גוטליב טיפול חברה 09/03/2022 ב11:21 pm תודה רות. אני צריכה מורה ביסודי א-ו עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו