הוראה למידה ועזרים ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 42 דקות ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,122 תיק עבודות חומרי למידה להורדה שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! משרות בקשת עזרה סייעת לראיון קדם ‹ Forums ‹ הוראה למידה ועזרים ‹ בקשת עזרה סייעת לראיון הוראה למידה ועזרים בקשת עזרה סייעת לראיון פורסם ע"י חיה גוטליב טיפול on 17/11/2021 ב1:50 pm דחוף! מחפשת סייעת שעובדת עם תלמידה שיתוק מוחי בבית ספר רגיל לצורך ראיון! עזר לך? 👍 חיה גוטליב הגיבה לפני 3 שנים 3 חברות · 5 תגובות 5 תגובות דבורה חזקיה- נעים בלמידה הוראה רכזות וחינוך מובילה 17/11/2021 ב2:00 pm שלחתי לכמה חברות במייל את הבקשה תתפללי שידעו. לדעתי זה קצת נדיר. אין הרבה CP עם אי-קיו תקין עזר לך? 👍 דבורה חזקיה- נעים בלמידה הוראה רכזות וחינוך מובילה 17/11/2021 ב2:06 pm זה אחוז מאוד קטן לעומת כל ילדי הCP אבל יכול להיות שאני טועה. עזר לך? 👍 חיה גוטליב טיפול חברה 17/11/2021 ב2:03 pm תתפלאי לשמוע דווקא יש. אני כבר אוחזת ב9 מתוך 12 סייעות שאני מחפשת. בכל אופן תודה על העזרה עזר לך? 👍 חני בארי הוראה רכזות וחינוך חברה 23/11/2021 ב2:26 pm את צריכה גם סייעת של ילדה נכה רק ברגליים לא בדיוק סי פי (לא זוכרת איך קוראים לזה…) דרך אגב היה השבוע כתבה במרווה כתבה של ראיון עם ילדה סיפי 100 אחוז אם זה יעזור לך עזר לך? 👍 חיה גוטליב טיפול חברה 24/11/2021 ב9:31 am תודה רבה. ב”ה הגעתי ליעד.. עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו