הוראה למידה ועזרים ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 23 דקות ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,122 תיק עבודות חומרי למידה להורדה שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! משרות דפי עבודה בנושא שברים קדם ‹ Forums ‹ הוראה למידה ועזרים ‹ דפי עבודה בנושא שברים הוראה למידה ועזרים דפי עבודה בנושא שברים פורסם ע"י דבורה חזקיה- נעים בלמידה הוראה רכזות וחינוך on 10/01/2022 ב12:02 am ערב טוב מחפשת דחוף דפי עבודה בנושא שברים לכיתה ד’. שברים פשוטים השוואת שברים שבר מעורב מדומה שברים שווים וכל מיני שברים אשמח שתעלו לכאן תודה רבה עזר לך? 👍 מ גולד הגיבה לפני 2 שנים, 10 חודשים 6 חברות · 10 תגובות 10 תגובות רות רוט הוראה רכזות וחינוך חברה 10/01/2022 ב12:15 am זה מה שמצאתי – שברים לכיתה ד’. יש לי חומר רב על שברים לכיתה ו’ (כפל וחילוק, שבר עשרוני ומעבר בין סוגי שברים, ועוד). יעזור לך? Attachments: עזר לך? 👍 איריס כהן הוראה רכזות וחינוך חברה 10/01/2022 ב4:45 pm בס”ד הכנתי את הדפים לבנות “סל אישי” בכיתה ה’ הבנות זרמו בלי להישבר… בשאלות מילוליות היה קצת יותר מסובך:( שלחתי גם לקבוצת המייל שלי עם תוכן קצת מעבר… תהנו! איריס כהן שבר-פשוט-פשוט-שבר.pdf 354 KB PDF - Click toצפיה Options העתקת קישור להורדה טיפה-מספר-93.docx 109 KB מסמך וורד - Click toצפיה Options העתקת קישור להורדה עזר לך? 👍 דבורה חזקיה- נעים בלמידה הוראה רכזות וחינוך מובילה 10/01/2022 ב6:51 pm וואו תודה רבה!! רות אפשר לשלוח לי למייל- [email protected] זה פשוט לא עלה טוב. איריס את מסכימה שנכניס את זה למרפ”ד החדש? עזר לך? 👍 איריס כהן הוראה רכזות וחינוך חברה 25/01/2022 ב1:46 am בס”ד כן, אפשר. עזר לך? 👍 חני כהן חשבונאות ויעוץ מס חברה 10/01/2022 ב8:00 pm הדפים האלו מדהימים!!! תודה רבה! עזר לך? 👍 חני בארי הוראה רכזות וחינוך חברה 25/01/2022 ב9:27 am איריס, זה באמת מדהים! התלמיד שלי רץ עם החומר בזכותך… יש לך גם את ההמשך אולי? תרגילים עם שברים? חבור וחסור, כפל וכו’? עזר לך? 👍 דבורה חזקיה- נעים בלמידה הוראה רכזות וחינוך מובילה 25/01/2022 ב9:32 am אני לימדתי את זה עם תלמידה שלא מסתדרת עם שברים. והיא ממש נהנתה וסוף סוף אהבה את החומר! תודה איריס!! עזר לך? 👍 מ גולד הוראה רכזות וחינוך חברה 25/01/2022 ב6:58 pm https://www.mehadedim.co.il/ אתר מדהים!!! מלא דפי עבודה ופעיליות בחשבון בעיקר אבל גם בשפה ומוכנות לא’ בחשבון יש חומר עד כיתה ו’ ומשחקים לימודים דיגיטלים. העלות לא גבוהה ויש שבוע היכרות חינם. ממליצה בחום (: עזר לך? 👍 דבורה חזקיה- נעים בלמידה הוראה רכזות וחינוך מובילה 26/01/2022 ב8:33 am מה שאני לא אוהבת באתר הזה- הוא לא מותאם לציבור החרדי. זה מתבטא יותר בנושאי הקריאה. השמות, תוכן הסיפורים, התמונות… עזר לך? 👍 מ גולד הוראה רכזות וחינוך חברה 26/01/2022 ב5:29 pm אבל בחשבון הוא מדהים ! עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו