הוראה למידה ועזרים ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 3 שעות ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,122 תיק עבודות חומרי למידה להורדה שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! משרות דרושה מורה חברמנית לאנגלית שמתמצאת גם בדיגיטל קדם ‹ Forums ‹ הוראה למידה ועזרים ‹ דרושה מורה חברמנית לאנגלית שמתמצאת גם בדיגיטל הוראה למידה ועזרים דרושה מורה חברמנית לאנגלית שמתמצאת גם בדיגיטל פורסם ע"י טליה שוורץ מנהלת קדם on 19/02/2024 ב3:22 pm אחת שיודעת להסתדר עם זומים, מחשב ואינטרנט באופן כללי 🙂 אם מישהי יכולה להמליץ על חברה – גם אשמח לשמוע עזר לך? 👍 תהל ש הגיבה לפני 9 חודשים 4 חברות · 5 תגובות 5 תגובות אסתי-הפקות כתיבה אומנות הבמה והפקות תוכן חברה 19/02/2024 ב3:45 pm יכול להיות רלוונטי לי. מורה לאנגלית איפה? אני עם נטו מייל ולא יכולה להגיב לך באישי… 🙁 עזר לך? 👍 תהל ש הוראה רכזות וחינוך חברה 20/02/2024 ב10:53 am אני יכולה לבוא בחשבון…😅 מורה לאנגלית (חברהמנית נראה לי…) יש לי הכל, בנטפרי… עזר לך? 👍 טליה שוורץ מנהלת קדם מובילה 20/02/2024 ב3:14 pm תודה לעונות בפרטי וכאן. אני צריכה מישהי שמדברת אנגלית שוטף, דוברת אנגלית, אתן כאלו? עזר לך? 👍 lali s טיפול חברה 20/02/2024 ב3:19 pm אני מורה לאנגלית ודוברת אנגלית שוטף, עם מבטא {לא שפת אם שלי} ומסתדרת לא רע עם דיגיטל יכולה לפנות אליי עזר לך? 👍 תהל ש הוראה רכזות וחינוך חברה 22/02/2024 ב12:54 am אני לא דוברת, אך מדברת (כמעט) שוטף, נמצאת הרבה עם דוברות… מסתדרת מצויין בדיגיטל עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו