הוראה למידה ועזרים ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 2 שעות ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,280 תיק עבודות חומרי למידה להורדה שיתופים אחרונים מובילות בקהילה משרות דרושה מורה לאנגלית בכפר סבא קדם ‹ Forums ‹ הוראה למידה ועזרים ‹ דרושה מורה לאנגלית בכפר סבא הוראה למידה ועזרים דרושה מורה לאנגלית בכפר סבא פורסם ע"י אביגיל איתן הוראה רכזות וחינוך on 18/10/2022 ב12:35 pm דרושה מורה איכותית, עם רמת אנגלית גבוהה שיכולה לעבוד בימי ג,ה או רק באחד מהימים הנל… משעה 13 זמן היציאה- הסעות מבני ברק לכפר סבא עזר לך? 👍 קדם תמיכה הגיבה לפני 2 שנים, 9 חודשים 3 חברות · 2 תגובות 2 תגובות רבקה בויאר הוראה רכזות וחינוך חברה 18/10/2022 ב8:20 pm מה הטלפון שלך? וכן מה שעות העבודה? עזר לך? 👍 קדם תמיכה כללי חברה 19/10/2022 ב12:28 pm היי יקרה, רק ליידע אותך שיש לנו בקדם לוח דרושות חדש מושקע ומהמם הבנות שמחפשות עבודה נמצאות שם: https://jobs.kedemcenter.co.il/ ממליצה לך ממש להעלות את המשרה לשם, אם את צריכה עזרה אנחנו פה 🙂 עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו