הוראה למידה ועזרים ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 7 שעות ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,123 תיק עבודות חומרי למידה להורדה שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! משרות דרושה מורה פרטית למתמטיקה 5 יח”ל קדם ‹ Forums ‹ הוראה למידה ועזרים ‹ דרושה מורה פרטית למתמטיקה 5 יח”ל הוראה למידה ועזרים דרושה מורה פרטית למתמטיקה 5 יח”ל פורסם ע"י שולי סרף | סטודיו SARAF גרפיקה on 20/11/2022 ב10:45 am הי חברות אני מחפשת מורה פרטית למתמטיקה 5 יח”ל בירושלים אזור מרכז העיר אשמח להכירך/לקבל המלצות/טלפונים 😀 תודה רבה! עזר לך? 👍 רות רוט הגיבה לפני 2 שנים 2 חברות · 1 תגובה 1 תגובה רות רוט הוראה רכזות וחינוך חברה 20/11/2022 ב9:00 pm יש לי לתת לך מישהי באזור מקור ברוך. אם האזור מתאים לך, תכתבי לי למייל [email protected] ואתן לך פרטים שלה (אני לא רוצה לכתוב בפורום ציבורי פרטים של מישהי אחרת, כשאין לי מושג אם אכפת לה או לא) עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו