הוראה למידה ועזרים ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 3 שעות ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,123 תיק עבודות חומרי למידה להורדה שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! משרות דרושות מילים לשיר “אל תקראו את הסיפור מהסוף” קדם ‹ Forums ‹ הוראה למידה ועזרים ‹ דרושות מילים לשיר “אל תקראו את הסיפור מהסוף” הוראה למידה ועזרים דרושות מילים לשיר “אל תקראו את הסיפור מהסוף” פורסם ע"י CHANCE הוראה רכזות וחינוך on 18/10/2022 ב1:08 pm של המורה לאה לנדא. היא מאפשרת?זה מותר? עזר לך? 👍 גלינסקי תפרח הגיבה לפני 2 שנים, 1 חודש 4 חברות · 5 תגובות 5 תגובות גלינסקי תפרח חברה חברה 18/10/2022 ב1:34 pm אל-תקראו-את-הסיפור-מהסוף.pdf 1,004 KB PDF - Click toצפיה Options העתקת קישור להורדה עזר לך? 👍 CHANCE הוראה רכזות וחינוך חברה 18/10/2022 ב2:42 pm ראשית, תודה לך על ההעלאה! שנית,משום מה נטפרי מתרגם אותו לשני דפים ריקים.הצלחתי לפתוח את הקובץ בכרטיסיה נפרדת ולשמור כתמונה,אולם הוא שומר לי רק את הדף הראשון.יש מצב שתעלי שוב – והפעם רק את הדף השני? עזר לך? 👍 רות רוט הוראה רכזות וחינוך חברה 18/10/2022 ב1:45 pm ככל שידוע לי מבחינת זכויות היוצרים, אם זה למטרת הוראה (ולא למטרת רווח וכדו’), מותר להשתמש, אבל כן צריך לתת קרדיט (לציין את שם הכותב). עזר לך? 👍 דינה יודלביץ הייטק חברה 18/10/2022 ב3:26 pm זה בתיה סטפנסקי כתבה עזר לך? 👍 גלינסקי תפרח חברה חברה 18/10/2022 ב8:03 pm בשמחה אשלח לך למייל. כתבי לי: 9960316 בג’מייל עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו