הוראה למידה ועזרים ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 49 דקות ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,122 תיק עבודות חומרי למידה להורדה שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! משרות האם מורה בהריון פטורה מתורנות שער? קדם ‹ Forums ‹ הוראה למידה ועזרים ‹ האם מורה בהריון פטורה מתורנות שער? הוראה למידה ועזרים האם מורה בהריון פטורה מתורנות שער? פורסם ע"י דבורה חזקיה- נעים בלמידה הוראה רכזות וחינוך on 12/02/2022 ב9:10 pm שבוע טוב, יש לי חברה שרוצה לבדוק את החוק הזה. היא מעל חודש שביעי. אני מחפשת חוק שכתוב. עדיף לינק. תודה עזר לך? 👍 מורת שילוב ותיקה הגיבה לפני 2 שנים, 9 חודשים 4 חברות · 4 תגובות 4 תגובות מרים חיים חשבונאות ויעוץ מס חברה 12/02/2022 ב11:12 pm כן. פטורה ניתן לראות את זה רשום ב’דע את זכויותיך’ של הסתדרות המורים עזר לך? 👍 ד. הוראה רכזות וחינוך חברה 12/02/2022 ב11:27 pm רק שתזהר איך להגיד למנהלת. מנהלים לא אוהבים שבאים אליהם בשם החוק. מומלץ לחשוב פעמיים. עזר לך? 👍 דבורה חזקיה- נעים בלמידה הוראה רכזות וחינוך מובילה 12/02/2022 ב11:31 pm מרים אפשר קישור? ראיתי שם שמדובר על תורנות חצר ולא שער. עזר לך? 👍 מורת שילוב ותיקה הוראה רכזות וחינוך חברה 13/02/2022 ב9:17 am החוק רשום ביומן של “הסתדרות המורים” המורה פטורה החל מחודש שמיני – אם היא מבקשת לדעתי תורנות שער ותורנות חצר זה אותו הדבר עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו