הוראה למידה ועזרים ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 14 שעות ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,290 תיק עבודות חומרי למידה להורדה שיתופים אחרונים מובילות בקהילה משרות האם מורה בהריון פטורה מתורנות שער? קדם ‹ Forums ‹ הוראה למידה ועזרים ‹ האם מורה בהריון פטורה מתורנות שער? הוראה למידה ועזרים האם מורה בהריון פטורה מתורנות שער? פורסם ע"י דבורה חזקיה- נעים בלמידה הוראה רכזות וחינוך on 12/02/2022 ב9:10 pm שבוע טוב, יש לי חברה שרוצה לבדוק את החוק הזה. היא מעל חודש שביעי. אני מחפשת חוק שכתוב. עדיף לינק. תודה עזר לך? 👍 מורת שילוב ותיקה הגיבה לפני 3 שנים, 5 חודשים 4 חברות · 4 תגובות 4 תגובות מרים חיים חשבונאות ויעוץ מס חברה 12/02/2022 ב11:12 pm כן. פטורה ניתן לראות את זה רשום ב’דע את זכויותיך’ של הסתדרות המורים עזר לך? 👍 ד. הוראה רכזות וחינוך חברה 12/02/2022 ב11:27 pm רק שתזהר איך להגיד למנהלת. מנהלים לא אוהבים שבאים אליהם בשם החוק. מומלץ לחשוב פעמיים. עזר לך? 👍 דבורה חזקיה- נעים בלמידה הוראה רכזות וחינוך מובילה 12/02/2022 ב11:31 pm מרים אפשר קישור? ראיתי שם שמדובר על תורנות חצר ולא שער. עזר לך? 👍 מורת שילוב ותיקה הוראה רכזות וחינוך חברה 13/02/2022 ב9:17 am החוק רשום ביומן של “הסתדרות המורים” המורה פטורה החל מחודש שמיני – אם היא מבקשת לדעתי תורנות שער ותורנות חצר זה אותו הדבר עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו