הוראה למידה ועזרים ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני שעה אחת ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,109 תיק עבודות חומרי למידה להורדה שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! משרות האצת קריאה- אוניברסיטת חיפה קדם ‹ Forums ‹ הוראה למידה ועזרים ‹ האצת קריאה- אוניברסיטת חיפה הוראה למידה ועזרים האצת קריאה- אוניברסיטת חיפה פורסם ע"י דבורה חזקיה- נעים בלמידה הוראה רכזות וחינוך on 12/08/2021 ב9:07 am משהי כאן למדה את שיטת האצת קריאה של אדמונד ספרא- אוניברסיטת חיפה?? אשמח לדעת אני למדתי אותה ומעניין אותי לשמוע אם השיטה באמת מצליחה. עזר לך? 👍 דבורה חזקיה- נעים בלמידה הגיבה לפני 3 שנים 1 חברה · 1 תגובה 1 תגובה דבורה חזקיה- נעים בלמידה הוראה רכזות וחינוך מובילה 26/10/2021 ב8:58 am אני מקפיצה את ההודעה הזו שוב. מישהי למדה את הקורס של “האצת קריאה”? עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו