הוראה למידה ועזרים ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 4 דקות ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,122 תיק עבודות חומרי למידה להורדה שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! משרות המלצה ל”מקראה” כיתה ב קדם ‹ Forums ‹ הוראה למידה ועזרים ‹ המלצה ל”מקראה” כיתה ב הוראה למידה ועזרים המלצה ל”מקראה” כיתה ב פורסם ע"י אלישבע הוראה רכזות וחינוך on 04/12/2022 ב11:43 pm ילדה בכיתה ב עולה חדשה ממיאמי ללא לקות למידה האמא מחפשת המלצה לספרעל מנת שתתרגל איתה קריאה בעברית על מה אתן ממליצות? עזר לך? 👍 אלישבע הגיבה לפני 1 שנה, 11 חודשים 2 חברות · 2 תגובות 2 תגובות מורת שילוב ותיקה הוראה רכזות וחינוך חברה 05/12/2022 ב8:07 am היא יודעת לקרוא בעברית? או שאת זקוקה לשיטה להקניית הקריאה? עזר לך? 👍 אלישבע הוראה רכזות וחינוך חברה 12/12/2022 ב11:43 pm היא קוראת בעברית אמנם לאט אך מבינה בהתאם לרמה השפתית עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו