הוראה למידה ועזרים ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 35 דקות ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,122 תיק עבודות חומרי למידה להורדה שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! משרות חוברות מוכנות לקריאה קדם ‹ Forums ‹ הוראה למידה ועזרים ‹ חוברות מוכנות לקריאה הוראה למידה ועזרים חוברות מוכנות לקריאה פורסם ע"י lea yegudayev הוראה רכזות וחינוך on 25/09/2024 ב9:35 am שלום, אני מחפשת חוברות לימוד קריאה לגן חובה בנים, שיכלול: אותיות- שמיעתי וחזותי, מודעות פונולוגית, כתיבה נכונה של האותיות ולאחר מכן אני מעוניינת ללמד את התנועות. עזר לך? 👍 lea yegudayev הגיבה לפני 1 חודש, 4 שבועות 3 חברות · 3 תגובות 3 תגובות אילת ג אופנה יופי וטיפוח חברה 25/09/2024 ב11:08 am מצטרפת גם, אפילו קישור לאתר מוצלח. תודה! עזר לך? 👍 שירה אלג'ם הוראה רכזות וחינוך חברה 25/09/2024 ב6:15 pm יש לאפרת עטיה. משהו ממש יפה – פשוט לשלוף. זה ערכה עם חוברת הסבר למורה וכרטיסים וחוברת לצלם לילדים. עובד על כל מה שציינת. מנסיון עובד טוב אצל כל הילדים עזר לך? 👍 lea yegudayev הוראה רכזות וחינוך חברה 26/09/2024 ב10:43 am איך אפשר להגיע אליה? עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו