הוראה למידה ועזרים ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 2 ימים ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,318 תיק עבודות חומרי למידה להורדה שיתופים אחרונים מובילות בקהילה משרות חוברות נגינה לפסנתר קדם ‹ Forums ‹ הוראה למידה ועזרים ‹ חוברות נגינה לפסנתר הוראה למידה ועזרים חוברות נגינה לפסנתר פורסם ע"י נחמי 🙂 הוראה רכזות וחינוך on 18/08/2025 ב9:20 pm ערב טוב! אני מעונינת לקנות חוברות נגינה לפסנתר עם שירים עדכניים מהשנים האחרונות. יש למישהי מושג היכן ניתן להשיג?? תודה רבה!! עזר לך? 👍 גילי הגיבה לפני 3 שבועות, 4 ימים 3 חברות · 2 תגובות 2 תגובות שרי פ. אולפן סאונד ונגינה חברה 18/08/2025 ב11:47 pm במרום ברמת גן מתחת לבורסה עזר לך? 👍 גילי כללי חברה 19/08/2025 ב8:41 am היי נחמי, אוכל לכתוב לך תווים לשירים לפי בקשתך:) המייל שלי GILIPOSE885@ וכו’ עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו