הוראה למידה ועזרים ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 3 שעות ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,122 תיק עבודות חומרי למידה להורדה שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! משרות חומרים באחוזים לכיתה ו’ קדם ‹ Forums ‹ הוראה למידה ועזרים ‹ חומרים באחוזים לכיתה ו’ הוראה למידה ועזרים חומרים באחוזים לכיתה ו’ פורסם ע"י חני כהן חשבונאות ויעוץ מס on 20/02/2022 ב6:41 pm שלום, אשמח לשמוע אם יש למישהי חומרים בנושא אחוזים לכיתה ו’. דפים קצת יותר מעניינים ומאתגרים. מספרי הלימוד.. תודה עזר לך? 👍 אלישבע הגיבה לפני 2 שנים, 5 חודשים 2 חברות · 2 תגובות 2 תגובות אלישבע הוראה רכזות וחינוך חברה 06/06/2022 ב4:11 pm עוד בחשבון: מחפשת כרטיסי ניווט ואסטרטגיות לחשבון בכיתה ב (גם קישורים לחומרים מצוינים) עזרתכן תהיה לי לתועלת גדולה עזר לך? 👍 אלישבע הוראה רכזות וחינוך חברה 06/06/2022 ב4:54 pm בהמשך להודעה קודמת מדובר על החומר של חיבור וחיסור במספרים דו ספרתיים, פריטה והמרה (עדיין לא מהות הכפל), וכוי’ תודה עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו