הוראה למידה ועזרים ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני שעה אחת ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,122 תיק עבודות חומרי למידה להורדה שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! משרות חומרים להוראה מתקנת באנגלית קדם ‹ Forums ‹ הוראה למידה ועזרים ‹ חומרים להוראה מתקנת באנגלית הוראה למידה ועזרים חומרים להוראה מתקנת באנגלית פורסם ע"י דסי כהן הוראה רכזות וחינוך on 23/11/2021 ב1:54 pm יש למישהי דפי עבודה באנגלית? בעיקר על הקניית אותיות ואוצר מילים בסיסי. יעזור לי מאד!!! תודה רבה עזר לך? 👍 טובה גברא הגיבה לפני 3 שנים 2 חברות · 3 תגובות 3 תגובות טובה גברא הוראה רכזות וחינוך חברה 24/11/2021 ב10:53 am לפי איזה ספר? יש לי מקביל לUPUP READING עזר לך? 👍 דסי כהן הוראה רכזות וחינוך חברה 25/11/2021 ב1:27 pm מצוין אם תוכלי להעלות לפה דפים זה ממש יועיל!!! תודה רבה!!! עזר לך? 👍 טובה גברא הוראה רכזות וחינוך חברה 25/11/2021 ב2:06 pm תשלחי לי מייל לכתובת [email protected] ואשלח לך בל”נ. עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו