הוראה למידה ועזרים ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 5 שעות ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,128 תיק עבודות חומרי למידה להורדה שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! משרות חומרי למידה לחשבון קדם ‹ Forums ‹ הוראה למידה ועזרים ‹ חומרי למידה לחשבון הוראה למידה ועזרים חומרי למידה לחשבון פורסם ע"י Michal Zvulun הוראה רכזות וחינוך on 04/12/2024 ב7:29 pm מאיפה אני יכולה למצוא חומרים לחשבון לכיתה קטנה עשרת ראשונה ושניה ושבירת עשרת. דפי עבודה שקשורים לחגים כמו לחנוכה, טו בשבט, פורים, פסח ועוד…. עזר לך? 👍 דבורה חזקיה- נעים בלמידה הגיבה לפני 5 שעות, 11 דקות 3 חברות · 3 תגובות 3 תגובות דבורה חזקיה- נעים בלמידה הוראה רכזות וחינוך מובילה 04/12/2024 ב7:50 pm אצלי באתר יש מרפ”ד גדול עם כל הנושאים שכתבת עזר לך? 👍 חיה כ חשבונאות ויעוץ מס חברה 04/12/2024 ב8:36 pm יש לך גם חומרים לכיתות הגבוהות? עזר לך? 👍 דבורה חזקיה- נעים בלמידה הוראה רכזות וחינוך מובילה 04/12/2024 ב10:14 pm עדין לא עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו