הוראה למידה ועזרים ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 3 שעות ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,110 תיק עבודות חומרי למידה להורדה שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! משרות יום חדרים בבית ספר קדם ‹ Forums ‹ הוראה למידה ועזרים ‹ יום חדרים בבית ספר Tagged: הוראה, עצמאיות הוראה למידה ועזרים יום חדרים בבית ספר פורסם ע"י רבקה בויאר הוראה רכזות וחינוך on 03/11/2021 ב9:45 pm מישהי יודעת כמה לוקחים על יום חדרים בבית ספר? מה הנורמה? עזר לך? 👍 רבקה בויאר הגיבה לפני 3 שנים 2 חברות · 2 תגובות הוראהעצמאיות 2 תגובות דבורה חזקיה- נעים בלמידה הוראה רכזות וחינוך מובילה 04/11/2021 ב12:34 pm את מתכוונת ליריד? ומי לוקח כמה ספק לוקח/ כמה בית ספר לוקח מהורים? עזר לך? 👍 רבקה בויאר הוראה רכזות וחינוך חברה 04/11/2021 ב12:54 pm יום חדרים לחנוכה הפעלות נחמדות לכיתות היסודי. כמה לוקחים ללא עלות חומרים? וכמה לקחת כשאני שולחת להן את התוכנית מרחוק? להפעלה עצמית? (זה תוכנית מטעם ביה”ס לתלמידות.) תודה על התגובה! עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו