הוראה למידה ועזרים ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 6 שעות ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,122 תיק עבודות חומרי למידה להורדה שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! משרות יש כאן פרופסור למתמטיקה? קדם ‹ Forums ‹ הוראה למידה ועזרים ‹ יש כאן פרופסור למתמטיקה? הוראה למידה ועזרים יש כאן פרופסור למתמטיקה? פורסם ע"י רות רוט הוראה רכזות וחינוך on 10/07/2022 ב8:30 pm אני צריכה הסבר קצרצר בשתי-מילים מהן “פונקציות היפרבוליות” ו-“היפרבוליות הופכיות”. ובעיקר – תחת איזה נושא/ענף במתמטיקה זה נכנס. תודה מראש! עזר לך? 👍 רות רוט הגיבה לפני 2 שנים, 4 חודשים 2 חברות · 5 תגובות 5 תגובות רבקי טייך הוראה רכזות וחינוך חברה 10/07/2022 ב8:43 pm סוג של פונקציה טריגונומטרית נכלל תחת 5 יח”ל של טריגו מורחב (גם אני לא בטוחה בכלל ) עזר לך? 👍 רבקי טייך הוראה רכזות וחינוך חברה 10/07/2022 ב8:44 pm את ההיפרבליות הופכית למדתי בזמנו בחדו”א בהתמחות מתמטיקה עזר לך? 👍 רות רוט הוראה רכזות וחינוך חברה 10/07/2022 ב11:15 pm תודה! עזרת לי מאד. אם יש למישהי מה להוסיף בנידון, אשמח. עזר לך? 👍 רבקי טייך הוראה רכזות וחינוך חברה 11/07/2022 ב8:52 am רות את רוצה הסבר מה זה? כי זה ארוך ….. מה הידע שלך במתמטיקה? עזר לך? 👍 רות רוט הוראה רכזות וחינוך חברה 11/07/2022 ב12:15 pm 4 יח”ל אני יודעת הכל. 5 – חלק. יום אחד כשיהיה לי פנאי אני אלמד את כל החמש… אני יותר צריכה כותרת – אבל לא רק חלק מהחדו”א או מהטריגונומטריה. אפילו דוגמא של תרגיל (לא פתור) יעזור לי. תודה! עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו