הוראה למידה ועזרים ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 3 שעות ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,192 תיק עבודות חומרי למידה להורדה שיתופים אחרונים משרות מובילות בקהילה כותבת עבודות BA? קדם ‹ Forums ‹ הוראה למידה ועזרים ‹ כותבת עבודות BA? הוראה למידה ועזרים כותבת עבודות BA? פורסם ע"י ציפי שפרנוביץ מיתוג שיווק ופרסום on 26/02/2025 ב11:50 am אשמח לדעת כמה מקובל לקחת על עבודה כזאת בעברית ובאנגלית, ואם יש משהי שמעונינת? עזר לך? 👍 רחלי ש הגיבה לפני 3 שעות, 27 דקות 2 חברות · 1 תגובה 1 תגובה רחלי ש כללי חברה 26/02/2025 ב12:28 pm 162 32 0 פעילה בקהילה אני לא ממש כותבת אלא עוזרת בניסוח, עריכה, בנייה וכו’… כן עובדת בשתפ עם המגישה (לא ממש מוכרת) לוקחת 120 ש”ח לשעה (בדר”כ זה יוצא זול משמעותית מקניית עבודה מושלמת) אן מתאים לך אז אשמח להציע את עצמי עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו