הוראה למידה ועזרים ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 5 שעות ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,123 תיק עבודות חומרי למידה להורדה שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! משרות כמה מקובל לקחת לשיעור פרטי? קדם ‹ Forums ‹ הוראה למידה ועזרים ‹ כמה מקובל לקחת לשיעור פרטי? הוראה למידה ועזרים כמה מקובל לקחת לשיעור פרטי? פורסם ע"י רחל כללי on 06/06/2023 ב12:36 pm שואלת בשביל אחותי, היא בת 15, מורה פרטית לילדות בגילאי יסודי בכל המקצועות: מתמטיקה, אנגלית, תורה וכן שיעורי בית כמה מקובל לקחת לשיעור, ומה משך כל שיעור? תודה לכל העונות😀 עזר לך? 👍 רחל הגיבה לפני 1 שנה, 5 חודשים 2 חברות · 2 תגובות 2 תגובות אלישבע הוראה רכזות וחינוך חברה 07/06/2023 ב11:17 am אני שולחת את הבת שלי למישהיא יותר מבוגרת אך עדיין ללא תעודה, (לצורך אחר) לוקחת 50 ש”ח בעקרון ל3/4 שעה אבל מפרגנת יותר לא לחוצה על הזמנים כמובן שבגיל הצעיר אין אפשרות להפיק משיעורים ארוכים עדיף לחשב את הזמן ולתת לפי מסוגלות עזר לך? 👍 רחל כללי חברה 08/06/2023 ב12:37 pm @rozentalelisheva תודה רבה על המידע, עזר לי מאד עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו