הוראה למידה ועזרים ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 2 שעות ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,122 תיק עבודות חומרי למידה להורדה שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! משרות לוח ספירת העומר קדם ‹ Forums ‹ הוראה למידה ועזרים ‹ לוח ספירת העומר הוראה למידה ועזרים לוח ספירת העומר פורסם ע"י y.y כללי on 15/04/2023 ב11:07 pm למישהי יש משהו מתאים בשביל ילדים? שאפשר לסמן בו או להדביק מדבקה על כל יום. זקוקה בשביל תלמידים. תודה עזר לך? 👍 ת. ז. הגיבה לפני 1 שנה, 7 חודשים 4 חברות · 4 תגובות 4 תגובות sara halevi הוראה רכזות וחינוך חברה 16/04/2023 ב8:59 am יש לי כמה, לאיזו כתובת לשלוח? עזר לך? 👍 sara halevi הוראה רכזות וחינוך חברה 16/04/2023 ב9:01 am אבאלה סליחה, אין לי. חשבתי שאני מגיבה בדיון אחר. עזר לך? 👍 רוחי טרייטל הוראה רכזות וחינוך חברה 16/04/2023 ב9:59 am קניתי בשוקהשקל לוח שכל יום מגרדים את היום הילדות מאוד אוהבות וגם לומדות להתאפק ולא לגרד הכל ביחד! עזר לך? 👍 ת. ז. הוראה רכזות וחינוך חברה 16/04/2023 ב8:05 pm בס”ד יש לוח מאד מוצלח באחיה ידע. צבעוני וברור… אני העברתי אותו בלמינציה ואני צובעת איתם את הימים בלורד מחיק עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו