הוראה למידה ועזרים ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני שעה אחת ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,123 תיק עבודות חומרי למידה להורדה שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! משרות ללמוד עם ילדים חולים בבית קדם ‹ Forums ‹ הוראה למידה ועזרים ‹ ללמוד עם ילדים חולים בבית הוראה למידה ועזרים ללמוד עם ילדים חולים בבית פורסם ע"י רחלי ש כללי on 12/09/2022 ב11:25 am שמעתי פעם על עבודה שמורים מגיעים ללמוד עם ילדים חולים בבית או דרך הזום, למישהי יש פרטים על כך? עזר לך? 👍 נחמי . הגיבה לפני 2 שנים, 2 חודשים 3 חברות · 2 תגובות 2 תגובות רות רוט הוראה רכזות וחינוך חברה 12/09/2022 ב4:30 pm תחפשי באתר של משרד החינוך, זה פרויקט מסוים… אם אזכר בשם שלו אכתוב כאן. עזר לך? 👍 נחמי . גרפיקה חברה 12/09/2022 ב4:38 pm https://parents.education.gov.il/prhnet/gov-education/studies/study-frameworks/sick-kids-at-home עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו