הוראה למידה ועזרים ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 7 שעות ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,122 תיק עבודות חומרי למידה להורדה שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! משרות מה ההבדל בין תוכנת רידובר לאתר קדם ‹ Forums ‹ הוראה למידה ועזרים ‹ מה ההבדל בין תוכנת רידובר לאתר הוראה למידה ועזרים מה ההבדל בין תוכנת רידובר לאתר פורסם ע"י דבורה חזקיה- נעים בלמידה הוראה רכזות וחינוך on 20/06/2022 ב2:07 pm אשמח לקבל תשובות מבנות שהתנסו ג בתוכנה וגם באתר תודה עזר לך? 👍 נעמי ע הגיבה לפני 2 שנים, 4 חודשים 2 חברות · 2 תגובות 2 תגובות דבורה חזקיה- נעים בלמידה הוראה רכזות וחינוך מובילה 28/06/2022 ב10:26 am אין אף אחת? עזר לך? 👍 נעמי ע הוראה רכזות וחינוך חברה 29/06/2022 ב10:57 pm הבדל מבחינת מה? האם הפעילויות הן אותן פעילויות? – כן. רק לדעתי אי אפשר להתרשם מהתוכנה המדהימה הזו דרך האתר, יש מלא אופציות לדרכי לימוד שלא רואים באתר. רק בפועל בלימדה. עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו