הוראה למידה ועזרים ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני שעה אחת ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,296 תיק עבודות חומרי למידה להורדה שיתופים אחרונים מובילות בקהילה משרות מה חדש בחומרים החינמיים להורדה? קדם ‹ Forums ‹ הוראה למידה ועזרים ‹ מה חדש בחומרים החינמיים להורדה? הוראה למידה ועזרים מה חדש בחומרים החינמיים להורדה? פורסם ע"י דבורה חזקיה- נעים בלמידה הוראה רכזות וחינוך on 24/03/2022 ב11:41 am פותחת שרשור חדש, העלת חומר חדש? מוזמנת לכתוב שכולנו נדע, נשתמש ונהנה! רוצה לפדבק? לומר תודה? יש אפשרות ללחוץ על לייק ולהשאיר הודעות. מחכה לכן;) עזר לך? 👍 דבורה חזקיה- נעים בלמידה הגיבה לפני 3 שנים, 3 חודשים 1 חברה · 4 תגובות 4 תגובות דבורה חזקיה- נעים בלמידה הוראה רכזות וחינוך מובילה 24/03/2022 ב11:44 am תיקיות חדשות * תיקיית שפה- תודה לאילה דויטש * תיקיית חומרים על רבי חיים קניבסקי זצ”ל- מעטפת עיצובים תודה! * מערכי שיעור- תודה להרבה נחת * תיקיית פסח מוזמנות לשתף בחומרים ולהוריד….. עזר לך? 👍 דבורה חזקיה- נעים בלמידה הוראה רכזות וחינוך מובילה 28/04/2022 ב12:59 pm בנות! להתעורר! להמשיך למלאות את המרפ”ד במלוא המרץ. מי שמרוויח מזה זה רק אנחנו!!! עזר לך? 👍 דבורה חזקיה- נעים בלמידה הוראה רכזות וחינוך מובילה 02/05/2022 ב11:45 am תודה לכל הבנות ששולחות גם למייל שלי. מי שאין לה גישה יכולה לשלוח ל[email protected] עזר לך? 👍 דבורה חזקיה- נעים בלמידה הוראה רכזות וחינוך מובילה 10/05/2022 ב10:01 pm שימו לב! עדיף להעלות חומרים שסגורים בקבצי PDF קבצים אלו לא חסומים ע”יי נטפרי עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו