הוראה למידה ועזרים ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 7 שעות ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,122 תיק עבודות חומרי למידה להורדה שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! משרות מומחית תחום אוטיזם קדם ‹ Forums ‹ הוראה למידה ועזרים ‹ מומחית תחום אוטיזם הוראה למידה ועזרים מומחית תחום אוטיזם פורסם ע"י ד. הוראה רכזות וחינוך on 29/06/2022 ב11:28 am מחפשת מישהי שמכירה שיטות ובעלת ניסיון בעבודה עם אוטיזם בצפון עזר לך? 👍 אילה דויטש הגיבה לפני 2 שנים, 4 חודשים 4 חברות · 3 תגובות 3 תגובות שירה אלג'ם הוראה רכזות וחינוך חברה 29/06/2022 ב12:07 pm נסי בקריות חינוך של צהר הלב ברכסים אמור להיות להיות להם אגף לאוטיזם עזר לך? 👍 דבורה חזקיה- נעים בלמידה הוראה רכזות וחינוך מובילה 29/06/2022 ב12:22 pm יש לצוהר הלב בית ספר חדש לאוטיזם בתפקוד גבוה. המנהלת של הגנים- ריקי ארליך המנהלת של הכיתות – חני משי יש להם פסיכולוג מעולה שמלווה אותם אם מעניין אותך אברר את השם שלו. אם את צריכה מספרי טלפון שלהן אביא לך בפרטי עזר לך? 👍 אילה דויטש טיפול חברה 03/07/2022 ב8:07 am יש בחיפה בית ספר מרשת שתילים עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו