הוראה למידה ועזרים ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני שעה אחת ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,122 תיק עבודות חומרי למידה להורדה שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! משרות מורה יקרה, אשמח לסקר קצר קדם ‹ Forums ‹ הוראה למידה ועזרים ‹ מורה יקרה, אשמח לסקר קצר הוראה למידה ועזרים מורה יקרה, אשמח לסקר קצר פורסם ע"י עדן מלול מיתוג שיווק ופרסום on 21/12/2023 ב4:43 pm אנחנו עובדים על קורס בנושא מורה, כיתה והוראה כל מורה שתענה על הסקר תכנס להגרלה על הקורס מתנה! ממש נודה לך אם תקדישי לנו 2 דק’ למילוי השאלון… עזר לך? 👍 עדן מלול הגיבה לפני 10 חודשים 3 חברות · 4 תגובות 4 תגובות דבורה חזקיה- נעים בלמידה הוראה רכזות וחינוך מובילה 21/12/2023 ב4:57 pm עדן יקרה אפשר לפרסם סקר ולתת מתנה לעונות אך ורק בקהילת העצמאיות תחת הקטגוריה של סקרים. עזר לך? 👍 עדן מלול מיתוג שיווק ופרסום חברה 21/12/2023 ב5:00 pm וחיפשתי את זה לא ידעתי שזה שם… איך מעבירים את זה? עזר לך? 👍 הודיה ארצי הוראה רכזות וחינוך חברה 24/01/2024 ב12:45 am נא להוציא אותי מהקבוצה. תודה רבה כבר ביקשתי בעבר ולא טיפלתם בענין! עזר לך? 👍 עדן מלול מיתוג שיווק ופרסום חברה 25/01/2024 ב3:04 pm איזו קבוצה? עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו