הוראה למידה ועזרים ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 18 דקות ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,122 תיק עבודות חומרי למידה להורדה שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! משרות מחפשת חומר… קדם ‹ Forums ‹ הוראה למידה ועזרים ‹ מחפשת חומר… הוראה למידה ועזרים מחפשת חומר… פורסם ע"י EMELY SAAR אומנות ועיצוב on 17/07/2022 ב10:28 pm הי למרות שנראה לי שרובן ככולן פה מורות אולי במקרה יש גם איזו גננת שיש לה חומר על הדואר ואיגרת ברכה? אם כן אשמח לקבל, תודה מראש..! עזר לך? 👍 שרה לוקסנברג הגיבה לפני 2 שנים, 4 חודשים 4 חברות · 3 תגובות 3 תגובות שירה אלג'ם הוראה רכזות וחינוך חברה 17/07/2022 ב10:40 pm יש במעגל השנה של חני סייפש חומר מצוין עזר לך? 👍 רות רוט הוראה רכזות וחינוך חברה 17/07/2022 ב11:30 pm מצרפת סריקה של סיכום שיעור בגננות, אי-פעם, על נושא הדואר. מקווה שיהיה לעזר. לצערי לא מוצאת איגרות וכדו’, ויקח לי זמן רב לחפש… בכל אופן בהצלחה! [image: image.png] [image: image.png] Attachments: עזר לך? 👍 שרה לוקסנברג הוראה רכזות וחינוך חברה 18/07/2022 ב1:25 pm בעבר אני פשוט… בקשתי מדואר ישראל חומר קבלתי המון דברים מרתקים עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו