הוראה למידה ועזרים ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 45 דקות ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,123 תיק עבודות חומרי למידה להורדה שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! משרות מחפשת מאבחנת דידקטית באיזור אופקים קדם ‹ Forums ‹ הוראה למידה ועזרים ‹ מחפשת מאבחנת דידקטית באיזור אופקים הוראה למידה ועזרים מחפשת מאבחנת דידקטית באיזור אופקים פורסם ע"י אורלי כהו טיפול on 11/09/2022 ב12:03 pm אשמח לקבל שמות של מאבחנות באיזור אופקים מי שמכירה.. תודה! עזר לך? 👍 מיכל הגיבה לפני 2 שנים, 2 חודשים 6 חברות · 6 תגובות 6 תגובות מרים נ. הוראה רכזות וחינוך חברה 11/09/2022 ב12:06 pm מכירה באשדוד…. לא רחוק כל כך מאופקים, אם תרצי, בשמחה. עזר לך? 👍 שירה אלג'ם הוראה רכזות וחינוך חברה 11/09/2022 ב6:11 pm רחל לבל עזר לך? 👍 שירה אלג'ם הוראה רכזות וחינוך חברה 11/09/2022 ב6:11 pm היא מקבלת באופקים תוכלי למצוא את המספר שלה בידיעון עזר לך? 👍 אהובה מליח טיפול חברה 11/09/2022 ב10:34 pm רק לידיעה הכללית, אבחון דידקטי עולה לא מעט והוא מהווה מידע בלבד. אין לו ערך בוועדות ללא האבחון הפסיכולוגי שצמוד אליו. אם צריכים או יצטרכו את האבחון בשלב מאוחר יותר לוועדות ולא רק למידע הייתי ממליצה על פסיכודידקטי, שמקיך את המידע הדרוש. הרבה יותר וגם תקף לוועדות. עזר לך? 👍 אלישבע הוראה רכזות וחינוך חברה 12/09/2022 ב3:16 pm אבחון דידקטי מיועד לבנית תוכנית עבודה כמו כן במקרים מסוימים המלצות של אבחון דידקטי מקנות הקלות במבחני בגרות. אמנם יש התאמות שצריך בשבילם גם הרחבה לפסכודידקטי לחלק הפסיכולוגי. עזר לך? 👍 מיכל הוראה רכזות וחינוך חברה 12/09/2022 ב5:43 pm יש את אלונה דבוש ממומחית מאד [גרה באופקים] ונוגעת גם בנושאים נוספים מכירה אישית כמה בנות שעשו אצלה ונתרמו מאד! עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו