הוראה למידה ועזרים ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 20 דקות ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,122 תיק עבודות חומרי למידה להורדה שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! משרות מחפשת מישהי להרצות ביום שלישי בבית ספר בבית שאן קדם ‹ Forums ‹ הוראה למידה ועזרים ‹ מחפשת מישהי להרצות ביום שלישי בבית ספר בבית שאן הוראה למידה ועזרים מחפשת מישהי להרצות ביום שלישי בבית ספר בבית שאן פורסם ע"י נעמי יעוץ אימון והנחיה on 29/09/2024 ב7:06 pm מחפשת מישהי להרצות ביום שלישי בבית ספר בבית שאן בית ספר קטן ומתוק אשמח לשמוע תודה *** אין לפרסם מיילים בציבור, השתמשנה בהודעות הפרטיות לשם כך *** עזר לך? 👍 ריקי שפיצר הגיבה לפני 3 שבועות, 6 ימים 4 חברות · 3 תגובות 3 תגובות לאה לבין חשבונאות ויעוץ מס חברה 29/09/2024 ב7:10 pm ממליצה ממש על אסתי הופמן ,מדהימה !לפרטים יכולה לפנות אלי באישי עזר לך? 👍 אילה דויטש טיפול חברה 08/10/2024 ב9:37 am הרצאה – באיזה נושא? עזר לך? 👍 ריקי שפיצר יעוץ אימון והנחיה חברה 27/10/2024 ב5:36 pm יש לי מגוון הרצאות לטיפוח כישורי חיים וחברה. וכן לשינוי דפוסי פעולה וחשיבה. ממש משנה חיים. מוכרת בגפן עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו