הוראה למידה ועזרים ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 27 דקות ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,122 תיק עבודות חומרי למידה להורדה שיתופים אחרונים משרות מובילות בקהילה - בקרוב! מחפשת נקדנית קדם ‹ Forums ‹ הוראה למידה ועזרים ‹ מחפשת נקדנית הוראה למידה ועזרים מחפשת נקדנית פורסם ע"י דבורה חזקיה- נעים בלמידה הוראה רכזות וחינוך on 20/10/2021 ב2:38 pm צהרים טובים אני מחפשת נקדנית לעבודות קטנות. העבודה היא בערך אחת לשבוע. עזר לך? 👍 גלינסקי תפרח הגיבה לפני 3 שנים, 1 חודש 4 חברות · 3 תגובות 3 תגובות הדסה הייטק חברה 20/10/2021 ב2:55 pm כמה זה עבודות קטנות? איזה סדר גודל? עזר לך? 👍 שירה . אדריכלות ועיצוב פנים חברה 20/10/2021 ב3:45 pm ממליצה מאוד על שרה הלוי, https://kedemcenter.co.il/members/sarahalevi123/ היא מקצועית מאוד… עובדת מהר וביעלות. בהצלחה. עזר לך? 👍 גלינסקי תפרח חברה חברה 20/10/2021 ב3:50 pm בתיה מנלה: [email protected] מומלצת! עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו