הוראה למידה ועזרים ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני יום אחד ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,280 תיק עבודות חומרי למידה להורדה שיתופים אחרונים מובילות בקהילה משרות מייל של סמינר וולף והישן קדם ‹ Forums ‹ הוראה למידה ועזרים ‹ מייל של סמינר וולף והישן הוראה למידה ועזרים מייל של סמינר וולף והישן פורסם ע"י נחמי הוראה רכזות וחינוך on 11/09/2023 ב7:25 pm שלום!! אני מתענינת בתוכניות לימודים של סמינר וולף והישן, אשמח לקבל מייל שלהם אם יש למישהי, או- תוכנית לימודים מעודכנת לתשפ”ד. תודה! וכתיבה וחתימה טובה לכולן! עזר לך? 👍 צ י הגיבה לפני 1 שנה, 10 חודשים 2 חברות · 1 תגובה 1 תגובה צ י הוראה רכזות וחינוך חברה 12/09/2023 ב11:14 pm יש לי מייל של הישן [email protected] הם שלחו לי את מה שמצורף מקווה שיעזור לך שנה טובה! מידעון-משופשף-לדיגיטל-1.pdf 556 KB PDF - Click toצפיה Options העתקת קישור להורדה עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו