הוראה למידה ועזרים ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 50 דקות ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,122 תיק עבודות חומרי למידה להורדה שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! משרות מעוניינת בפרסום בקדם? קדם ‹ Forums ‹ הוראה למידה ועזרים ‹ מעוניינת בפרסום בקדם? הוראה למידה ועזרים מעוניינת בפרסום בקדם? פורסם ע"י דבורה חזקיה- נעים בלמידה הוראה רכזות וחינוך on 16/05/2022 ב6:06 pm ערב טוב, מעוניינת להתפרסם? יש לך רשימת תפוצה פעילה? פני אלי לקבלת פרטים נוספים עזר לך? 👍 מיכל וילמן הגיבה לפני 2 שנים, 6 חודשים 3 חברות · 2 תגובות 2 תגובות הדס מוריה קדוש גרפיקה חברה 17/05/2022 ב11:52 am כן אני מעוננינת להתפרסם בקדם גם כמורה מתקנת וגם כמאיירת דיגיטלית (אפילו זה רעיון לצייר דברים קטנים למורות וגננות במחיר מוזל) עזר לך? 👍 מיכל וילמן יעוץ אימון והנחיה חברה 17/05/2022 ב2:22 pm מעונינת ע”י בארטרים מהם התנאים? עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו