הוראה למידה ועזרים ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני שעה אחת ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,122 תיק עבודות חומרי למידה להורדה שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! משרות מערך שיעור זהירות בדרכים- כיתה ב’ קדם ‹ Forums ‹ הוראה למידה ועזרים ‹ מערך שיעור זהירות בדרכים- כיתה ב’ הוראה למידה ועזרים מערך שיעור זהירות בדרכים- כיתה ב’ פורסם ע"י RINA A גרפיקה on 06/09/2024 ב2:01 pm היי , אשמח אם למישהי יש מערך לכיתה ב’ בנושא זהירות בדרכים, זה שיעור פתיחה…אפילו רק התחלה ומשם אני אתבסס. תבורכו. עזר לך? 👍 RINA A הגיבה לפני 2 חודשים, 2 שבועות 2 חברות · 2 תגובות 2 תגובות שני פלדמן צילום ומולטימדיה חברה 08/09/2024 ב12:03 am מעלה שיעור פתיחה למערכים וחומרים נוספים פני למרפ”ד חנ”ע פתיחה.pdf 3 MB PDF - Click toצפיה Options העתקת קישור להורדה עזר לך? 👍 RINA A גרפיקה חברה 08/09/2024 ב12:33 am וואו ממש תודה רבה , ענקית. עזרת לי ברמות!!!! עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו