הוראה למידה ועזרים ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 9 שעות ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,280 תיק עבודות חומרי למידה להורדה שיתופים אחרונים מובילות בקהילה משרות מערך שיעור-פרשת שבוע קדם ‹ Forums ‹ הוראה למידה ועזרים ‹ מערך שיעור-פרשת שבוע Tagged: יתרו, כיתה ב, כיתה ג, מערך, סמינרסטיות, פרשת שבוע, שיעור הוראה למידה ועזרים מערך שיעור-פרשת שבוע פורסם ע"י תהילה גלאי חשבונאות ויעוץ מס on 07/02/2025 ב2:41 pm הי אשמח לדעת איפה אני יכולה להשיג מערכי שיעור לפרשת שבוע (יתרו)-כיתות נמוכות (ב’/ג’/ד’) כאן זה המקום? תודה רבה שבת שלום עזר לך? 👍 יהודית זלץ הגיבה לפני 5 חודשים, 1 שבוע 3 חברות · 2 תגובות יתרוכיתה בכיתה גמערךסמינרסטיותפרשת שבועשיעור 2 תגובות נעה שחר צילום ומולטימדיה חברה 08/02/2025 ב8:46 pm יש גמ”ח למערכים אחד התותחים עזר לך? 👍 יהודית זלץ הוראה רכזות וחינוך חברה 08/02/2025 ב9:18 pm יש לי קישור לחומרים נהדרים לכל הגילאים על פרשת השבועhttps://drive.google.com/drive/folders/0B8-ZH1QylxUFMkxXU3FUckJTOVE?resourcekey=0-yAo0sbJBqg-pDrMlO7DhiQ drive.google.comחומרים יפים פרשת השבוע – Google Driveחומרים יפים פרשת השבוע – Google Drive עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו