הוראה למידה ועזרים ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 10 שעות ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,105 תיק עבודות חומרי למידה להורדה שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! משרות מצגות לימודיות חינמיות קדם ‹ Forums ‹ הוראה למידה ועזרים ‹ מצגות לימודיות חינמיות Tagged: הסטוריה, מושגים ביהדות, תורה הוראה למידה ועזרים מצגות לימודיות חינמיות פורסם ע"י שני פלדמן צילום ומולטימדיה on 31/01/2024 ב5:22 pm אני מחפשת מצגות לימודיות חינמיות בנושאים: מושגים ביהדות, הסטוריה- ר’ עקיבא, עשרת הרוגי מלכות, גלויות הסנהדרין, עשרת המכות. לכיתה ז’. אשמח מאוד לכל מידע בענין. 0548478766 sh0548478766 שטרודל… עזר לך? 👍 אילה דויטש הגיבה לפני 4 חודשים 2 חברות · 1 תגובה הסטוריהמושגים ביהדותתורה 1 תגובה אילה דויטש טיפול חברה 02/07/2024 ב1:06 pm יש אתר בשם לרגו, הוא מיועד לחידונים, אבל ניתן להוסיף לכל חידון גם מצגת. יכול להיות שתמצאי שם מצגות בחידונים בתחומים שהזכרת עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו