הוראה למידה ועזרים ציבורי קהילה ציבורי קהילה פעילות אחרונה: לפני 35 דקות ציבורי קהילה מובילות: Organized by תיאור הקהילה עזיבת קהילה האם את בטוחה שאת רוצה לעזוב? דיונים חברות 1,122 תיק עבודות חומרי למידה להורדה שיתופים אחרונים מובילות בקהילה - בקרוב! משרות משחקים בהוראה קדם ‹ Forums ‹ הוראה למידה ועזרים ‹ משחקים בהוראה הוראה למידה ועזרים משחקים בהוראה פורסם ע"י איריס כהן הוראה רכזות וחינוך on 29/09/2021 ב11:53 pm בס”ד מישהי בקבוצת המייל שלי ביקשה לברר אודות המשחק: “אכלת אותה” מבית “קודקוד” ואני מנצלת את ההזדמנות לשאול כאן בפורום הפתוח – על המשחק הזה בפרט, ובכלל על משחקים בהוראה – מישהי רוצה להעלות ולהמליץ על משחק שמכירה? עזר לך? 👍 איריס כהן הגיבה לפני 3 שנים, 1 חודש 2 חברות · 2 תגובות 2 תגובות אילה שקלאר מיתוג שיווק ופרסום חברה 30/09/2021 ב9:16 am אצלינו בבית הספר יש את משחקי ‘מניפה’-משחקי הוראה הכי טובים ומומלצים שפגשתי!!! מתאים לכל המורות, בכל המקצועות , ולכל הגילאים!! ממליצה בחום!!! מכירות את מניפה?? עזר לך? 👍 איריס כהן הוראה רכזות וחינוך חברה 30/09/2021 ב10:03 am בס”ד נשמח לראות קטלוג או משהו עזר לך? 👍 התחברי כדי להגיב Log in to reply. ציבורי כל המשתמשות רק אני ציבוריכל המשתמשותרק אני ציבורי כל המשתמשות רק אני התחברי כדי להגיב תחילתו של הדיון 0 מתוך 0 תגובה June 2018 עכשיו